Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/3

Καλημέρα!
Φτάσαμε στην πρώτη Κυριακή του μήνα και ξεκινάμε να δούμε την προεπισκόπηση της εβδομάδος. Η Δευτέρα ενέχει μεταβολές τόσο σε γνώμες και απόψεις όσο και σε μετακινήσεις. Έχει ωστόσο καλές προϋποθέσεις για όμορφες αγορές αν και με μια δόση υπερβολής λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης - Δία. Την Τρίτη δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα μπορείτε να κρατήσετε το στόμα σας για πράγματα και θάματα που απασχολούν πλήθος κόσμου. Η Τετάρτη ευνοεί τις μετακινήσεις, χωρίς να αποκλείονται οι πορείες και οι απεργίες, και τις συναισθηματικές εξομολογήσεις συμπεριλαμβανομένου Φόβου Πιθανής Ανειλικρίνειας. Την Πέμπτη έχοντας καταλάβει ότι οι καιροί δεν είναι για Λουδοβίκους και Αντουανέτες θα ξοδεύετε με φειδώ, χωρίς ωστόσο να ρίχνετε το κέφι και την ευδιαθεσία σας. Την Παρασκευή ίσως κάποιες αποκαλύψεις να σκάσουν μύτη και εσείς να ξαφνιάσετε με τη στάση υποδοχή σας.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=ΒόρειοςΔεσμός/ΚρόνοςΎποθετικός=Άρης/Ποσειδώνας=Απόλλων/Βουλκάνους

Κλήση για δικαστήριο. Επαφές με κράτη, διπλωματικές αποστολές και ανώτερους κρατικούς λειτουργούς ή δικαστές. Ζητήματα που σχετίζονται με μολύνσεις, ιώσεις και θέματα υγείας. Άτομα πλούσια, με πολύ καλές απολαβές, ισχυρά οικονομικά κίνητρα που πετυχαίνουν διεύρυνση και επέκταση.

Συμβουλή

Μη βάλετε τη σημερινή μέρα σε καλούπι, αυτοσχεδιάστε και αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο στη διάθεση της στιγμής και τη λιακάδα της ψυχής σας. Η άνοιξη είναι προ των πυλών, ο χειμώνας φεύγει, τουλάχιστον έτσι νιώθετε αφού ήδη έχετε αρχίσει να ονειρεύεστε έναν ανθισμένο κήπο και όμορφες στιγμές στην αυλή και στο μπαλκόνι σας. Χαρείτε τη μέρα σας με όποιον τρόπο σας αρέσει και δώστε της το χρώμα που θέλετε να έχει, βάζοντας τη δική σας προσωπική πινελιά!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όπως ακριβώς ό, τι σπείρει κανείς στην καλλιεργούμενη γη, αυτό και θα θερίσει, έτσι και στην ψυχή, όποιες συνήθειες σ' αυτήν εμπνεύσει, αυτές και θα απολαύσει.»
Γρηγόριος Παλαμάς

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: Η Β, Όχι.

Το τραγούδι της ημέρας: Τόλης Βοσκόπουλος – Πριν χαθεί το όνειρο μας

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved