Πλανητικές Απόψεις: Όταν οι σχέσεις γίνονται εθισμός

Η Αφροδίτη, έχει έξαρση στους Ιχθύες και η υπέρτατη έκφραση της αγάπης είναι καθαρή και άνευ όρων

Πλανητικές Απόψεις: Όταν οι σχέσεις γίνονται εθισμός

Οι πλανήτες, όταν είναι σε έξαρση, βρίσκουν τη μεγαλύτερη ευκολία έκφρασης, που τονίζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του πλανήτη. Η Αφροδίτη, έχει έξαρση στους Ιχθύες και η υπέρτατη έκφραση της αγάπης είναι καθαρή και άνευ όρων, χωρίς σκέψη ως προς το τι θα μπορούσαμε να λάβουμε σε αντάλλαγμα.

Για να κατανοήσουμε βαθιά την Αφροδίτη στους Ιχθύες, όταν χάνεται, ας σκεφτούμε μια εποχή στο παρελθόν που θέσαμε τον εαυτό μας στην θέση του μάρτυρα ή του θύματος για κάποιον που αγαπούσαμε. Τι ελπίζαμε να πάρουμε από αυτή την αγάπη; Η απάντηση είναι πιθανά "αγάπη σε αντάλλαγμα." Δεν ξέρω κανέναν, συμπεριλαμβανομένης και εμού, ο οποίος έχει δώσει τα πάντα σε κάποιον σε αυτό το είδος της σχέσης και να υπήρξε ευτυχισμένος.

kentriki78

Όταν χανόμαστε στην αγάπη, όταν θυσιάζουμε τα πάντα, λόγω του αγαπημένου πρόσωπου, αλλά η αγάπη μας παραμένει ανεκπλήρωτη, αυτό ονομάζεται εμμονή ή εθισμός και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν περιορίζεται μόνο σε προσωπικές σχέσεις. Εκτείνεται σε κάτι που μας παίρνει μακριά από το καλύτερο που μπορούμε να είμαστε, μια ανικανότητα να πούμε όχι, κάτι που μπορεί να έχει μια κατάληξη εξάρτησης ,όπως ο αλκοολισμός. Είμαστε λοιπόν με την σειρά μας εξαρτημένοι με τον Κώστα, με τον Γιάννη, την Μαρία, την Αλεξάνδρα. Νομίζω μπορούμε να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται. Πώς θα ήταν όμως αυτή η σχέση διαφορετική, αν δεν είχαμε θυσιάσει τα πάντα, αν η αγάπη μας δεν ήταν άνευ όρων; Πόσες από τις ιδιότητες της «κακής» Αφροδίτης στους Ιχθύες ήταν ένα μέρος αυτής της σχέσης; Πιθανόν θα ήταν μια καλύτερη σχέση ή πιο μικρότερης διάρκειας, αν δεν είχε χαθεί.

Ίσως αφήσαμε μια καριέρα, ένα τρόπο ζωής ή μια οικογένεια για αυτή τη σχέση. Όλες οι σχέσεις απαιτούν συμβιβασμό, είναι άλλωστε η ευλογία και η κατάρα των σχέσεων, αλλά να θυσιάζουμε τον εαυτό μας εντελώς για κάποιον που πραγματικά θα μας επιτρέψει να το κάνουμε, αυτό υπογράφει ότι είμαστε θύματα χωρίς αιτία.

Πώς όμως μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο, αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που η Αφροδίτη θα ταξιδέψει μέσα από του Ιχθύες, χωρίς να χάσουμε τον εαυτό μας;

Εάν αισθανθούμε οποιοδήποτε από τα συμπτώματα του εθισμού σε ένα πρόσωπο, όπως ο καταναγκασμός, η υπερβολική αδυναμία, η φαντασία, λαμβάνουμε τα μέτρα για να ξεφύγουμε από τις αλυσίδες που μας δεσμεύουν.

Κάνουμε μια λίστα με το τι δίνουμε και τι παίρνουμε σε μια "χαμένη" σχέση. Αν η στήλη με αυτά που παίρνουμε είναι πολύ μικρή, ήρθε η ώρα για να επαναξιολογήσουμε και να κάνουμε κάποιες αλλαγές.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved