Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/2

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα σε όλους!
Δεν ξέρω αν είδατε ή ακούσατε τι ποιότητα ελληνικού κοινοβουλίου έχουμε. Σε υψηλούς τόνους Α. Σαμαράς και Α. Τσίπρας κατέφυγαν σε κατηγορίες, προσβολές, προσωπικά σχόλια και όλα αυτά χωρίς καμία ουσία. Δώσανε για μια ακόμα φορά μια γελοία παράσταση με τη γνωστή ηρεμία των χορτασμένων που δεν πιστεύουν αυτόν που πεινά. Από την άλλη, στην Κύπρο η εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη που είναι υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν, έκανε πολλούς να αναφωνήσουν σχετικά με τις πολιτικές και γεωπολιτικές εξελίξεις... ΑΜΑΝ!

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Δίας=ΚρόνοςΥποθετικός/Ποσάιντον=Ήλιος=Κρόνος/ΚρόνοςΥποθετικός

Συμφωνίες στα ανώτερα κλιμάκια. Επιτυχία που αφορά προϊσταμένους ή κρατικούς λειτουργούς. Θέματα πολιτισμού και θρησκείας. Ζητήματα που σχετίζονται με την οικονομική ευημερία, κάποιο υπέρβαρο πρόσωπο, τα χρήματα και την υγεία. Προβλήματα με μετανάστες και τουρίστες. Υποθέσεις που σχετίζονται με τις αρχές ή τις ένοπλες δυνάμεις. Απώλειες χρηματοπιστωτικές και πιθανόν ατόμου μεγάλου σε ηλικία ή κύρους.

Συμβουλή
Σε πολλές περιπτώσεις θα ισχύσει σήμερα το «φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο». Επιπλέον, υπάρχει η τάση αφενός για συγκάλυψη και αφετέρου για παραπλάνηση. Προσέχετε σήμερα μήπως σας κουκουλώσουν με μια «μαϊμού» εγκυμοσύνη, σας παρασύρουν με ωραιοποιημένες καταστάσεις και σας αδειάσουν τις τσέπες με όμορφα τζούφια προϊόντα. Μην αγοράσετε από τα μεταχειρισμένα και αποφύγετε να πάρετε ένα «δανεικό» παίχτη στο παιχνίδι της σχέσης σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μην πείτε στη μητέρα μου ότι ασχολούμαι με την πολιτική. Νομίζει ότι είμαι πιανίστας σε μπ$%@δέλο.» Mark Twain

Το τραγούδι της ημέρας: Παντελής Παντελίδης – Παραμυθιάζομαι

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved