Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27/2 έως 1/3

Σελήνη στο Ζυγό - Ξεκαθάρισμα των στόχων και απόδοση δικαιοσύνης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27/2 έως 1/3


Με την επιρροή της Πανσελήνου να κατευθύνει ακόμα πράξεις και συναισθήματα, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 27/2 στις 15.02 το μεσημέρι σε μια αφαιρετική πορεία, σαν τους πίνακες του Mondrian με τις σαφείς διαχωριστικές γραμμές τους.
Το διήμερο αυτό μας δίνεται η ευκαιρία να διασαφηνίσουμε τις επιδιώξεις μας και να ξεκαθαρίσουμε τους στόχους μας. Παρόλο που η ανάδρομη κίνηση του Ερμή με την μεγάλη παρέα στους Ιχθύες θολώνουν το τοπίο, η ανάγκη μας να γίνουμε σαφείς και κάθετοι, είναι έντονη.
Από το μεσημέρι και μετά λοιπόν αισθανόμαστε να βγαίνουμε σιγά σιγά από την ομίχλη, αντικρίζοντας πιο καθαρά το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε.
Η απόδοση δικαιοσύνης είναι το κύριο μέλημά μας, χαράζοντας βαθιά τις γραμμές του δίκιου και της πορείας μας.

Στις 28/2 στις 3.10 το πρωί η κορύφωση της δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, επηρεάζει το βράδυ της προηγούμενη ημέρας, με τρόπο αιφνίδιο και διαδραστικό.
Η παρόρμηση, η νευρικότητα και οι ξαφνικές εναλλαγές της διάθεσης, μας οδηγούν σε μια συναισθηματική αφαίμαξη, την οποία όμως δεν θέλουμε να θυσιάσουμε στην αποτυχία των προσπαθειών μας. Το πιθανότερο είναι να χάσουμε ώρες από τον ύπνο μας, με την προϋπόθεση να καταστρώσουμε τα αυριανά μας σχέδια.
Σε αυτό θα βοηθήσει η παράλληλη αρμονική επιρροή με τον Δία που κορυφώνεται στις 4.35 το πρωί και η οποία θα μας συνοδεύσει τις πρώτες πρωινές ώρες.
Αυτές τις ώρες θα ήταν ιδανικό να σπεύσουμε προς πάσα κατεύθυνση που θεωρούμε σημαντική και να προσπαθήσουμε να κλείσουμε ανοιχτούς λογαριασμούς.
Στις 10.37 η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Πλούτωνα, μεγιστοποιεί την ένταση των συναισθημάτων και των επιθυμιών μας και όσο και αν επιθυμούμε να γίνουν όλα ειρηνικά και χωρίς συγκρούσεις, θα είναι δύσκολο να τις αποφύγουμε. Ωστόσο ως το μεσημέρι θα είμαστε αναποφάσιστοι ως προς το πόσο σκληροί αξίζει να γίνουμε, ή ποια τακτική θα ακολουθήσουμε.
Το απόγευμα και το βράδυ μας θα ήταν καλύτερα να τα αφιερώσουμε σε δημόσιες σχέσεις, σε αισθητικές απολαύσεις, σε καλλιτεχνικές περιηγήσεις και σε συντροφικές και φιλικές στιγμές.

Στις 1/3 ο μήνας ανοίγει με τη Ζυγίσια Σελήνη να μας κάνει να επιθυμούμε να είμαστε κομψοί, εκλεπτυσμένοι, ευγενικοί, διπλωμάτες και αγαπητοί.
Στις 19.34 η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για να μας μεταφέρει σε ένα χαλαρωτικό χαμάμ, που ευεργετεί τη συναισθηματική μας αιμάτωση.

Ζυγοί και Κριοί, προσπαθείτε να αποβάλλετε τις τοξίνες και τον αρνητισμό, αρκεί να προσέξετε να μην τις αντικαταστήσετε απλά, με άλλες.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι, δυσκολεύεστε να βρείτε σημείο επαφής με τους άλλους και πολύ περισσότερο με εσάς τους ίδιους.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, εκμεταλλευτείτε τις θαυμάσιες ευκαιρίες που σας δίνονται, ενώ Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, προετοιμάστε τα μπουρνούζια και τη διάθεσή σας, για να βυθιστείτε σύντομα στην απόλαυση της κάθαρσης.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved