Πλανητικές Απόψεις: Όταν το σεξ γίνεται εμμονή…

Τι σχέση έχουν οι μαύρες τρύπες με το σεξ;

Πλανητικές Απόψεις: Όταν το σεξ γίνεται εμμονή…

Ο Alex Miller είναι ένας αστρολόγος που έχει μελετήσει βαθιά τις συμπαντικές ανωμαλίες και ιδιαίτερα τις μαύρες τρύπες. Για την ιστορία, οι μαύρες τρύπες είναι άστρα που έχουν καταρρεύσει και διαθέτουν πανίσχυρες βαρυτικές δυνάμεις. Αυτές οι βαρυτικές δυνάμεις είναι τόσο ισχυρές, ώστε τίποτε δεν μπορεί να ξεφύγει από τη μαύρη τρύπα - ούτε καν το φως, το οποίο απορροφάται πλήρως και έτσι τα σώματα αυτά παραμένουν αθέατα. Αστρολογικά, αντιπροσωπεύουν την συνολική εγκατάλειψη, τις αναπόφευκτες συνθήκες, την έντονη εστίαση και τον προσωπικό μαγνητισμό ή την ικανότητα να προσελκύεις.

Τώρα, που κολλάνε οι μαύρες τρύπες με το αφιέρωμα στους άντρες που γίνεται κάθε Τρίτη μέσα από αυτήν την στήλη; Θα σας πω αμέσως. Γνωρίζετε κάποιον που οδηγείται σαν εξαρτημένος για την επόμενη δόση του από σωματική οικειότητα, κάποιον που καταναλώνεται στην αναζήτηση για το σεξ και είναι η πρωταρχική του εστίαση; Αν ναι, σύμφωνα με τον Miller ο ένοχος μπορεί να είναι μια μαύρη τρύπα Άρη. Όταν ο Άρης, πλανήτης της σεξουαλικότητας, έρχεται σε επαφή με τις έντονες, ψυχαναγκαστικές ιδιότητες αυτών των εργοστάσιων παραγωγής ηλεκτρικού φορτιού, τότε το σεξ γίνεται αυτοσκοπός.

Δείχνει, καταρχάς, έναν άνθρωπο που εχει μια ασυνήθιστη σχέση με το σεξ. Αυτό το άτομο είναι συναρπαστικό, μαγνητικό και ελκυστικό και μπορεί εύκολα να προσελκύσει παρτενέρ, που θα εκπληρώσει τις επιθυμίες τους, τις ανάγκες και τις φαντασιώσεις του. Υπάρχει μια τάση να φτάσει στα άκρα και μια αναμφισβήτητη έλξη προς απαγορευμένα ταμπού ή πρακτικές.
Σεξουαλικά θέματα μπορεί να γίνουν εμμονή και υπάρχει μεγαλύτερη τάση από το συνηθισμένο για να κρατήσει τις σεξουαλικές υποθέσεις του μυστικές, εξαπατώντας τους άλλους ανθρώπους. Υπάρχει ακόμη η αυξημένη πιθανότητα να διατηρούν μια δεύτερη, μυστική ζωή σε σεξουαλικά θέματα, που ακόμα και ο πιο κοντινός τους φίλος να αγνοεί πλήρως.

Τα σεξουαλικά ερεθίσματα, μπορούν επίσης να είναι ασταθή και ακατανίκητα σε περιόδους έντονης δραστηριότητας, που εναλλάσσονται με μεγάλες περιόδους χωρίς σεξουαλική επαφή. Κατά τη διάρκεια αυτών των «στεγνών» περιόδων πάντως, το άτομο συνεχίζει να είναι πολύ δραστήριο με αυτοκριτικές πρακτικές και η φαντασία του πλούσια και ζωντανή.

Οι μαύρες τρύπες μπορούν να βρεθούν στις ακόλουθες μοίρες και αν ο Άρης μας πέφτει +/-2 μοίρες ανοχή, τότε πιθανώς δεχόμαστε τις επιπτώσεις τους.

Όπως πάντα, όσο πιο κοντά τόσο πιο ισχυρή και η ακριβής σύνοδος είναι μακράν η πιο δυνατή:
24, 27 Κριού
6, 16, 24 Ταύρου
9, 13 Δίδυμου
4, 9, 28 Καρκίνου
3, 9, 28 Λέοντα
7, 9, 14, 25 Παρθένου
1, 13, 22, 29 Ζυγού
7, 11, 26 Σκορπιού
4, 5, 10, 18, 19, 26 Τοξότη
3, 5, 16, 19, 22 Αιγόκερω
4, 12, 13, 17, 28 Υδροχόου
16, 24, 28 Ιχθύων

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved