Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/2

Σελήνη στην Παρθένο – Πανσέληνος με μελωδίες και εμβατήρια

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/2


Μετά από ένα λαμπερό Σαββατοκύριακο καιρικά και ψυχολογικά, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα 25/2 στις 8.53 το πρωί, για να φωτίσει πολλά σκοτεινά τοιχώματα του μυαλού και της καρδιάς.

Ολόγιομη και πολύ υπαινικτική έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 14.22 το μεσημέρι, ανοίγοντας την εβδομάδα μας με την αίσθηση της παραζάλης μετά από μέθη.
Από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα δυσκολευόμαστε να εστιαστούμε στις καταστάσεις, ενώ σημαντικές δραστηριότητες ταλαιπωρούνται από καθυστερήσεις, αναποδιές και γεγονότα που δεν είχαμε υπολογίσει. Προσπάθειες αποπροσανατολισμού ή παραποίησης των γεγονότων είναι πολύ πιθανές, είτε προέρχονται από άλλους, είτε από εμάς προς αυτούς. Σε όλο αυτό το κρυφτό, κερδισμένος είναι αυτός που θα παίξει πιο πειστικά το ρόλο του, άσχετα με το αν έχει δίκιο ή άδικο.
Στις 22.27 το βράδυ η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την Πανσέληνο του μήνα, η οποία συνοδεύεται από τη δυσαρμονική όψη με τον Δία που κορυφώνεται λίγα λεπτά αργότερα στις 22.35. Αυτό το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τέτοια υπερβολή στα συναισθήματα και στις πράξεις μας, που είναι μάλλον αδύνατον να καταφέρουμε οποιαδήποτε επίτευξη, χωρίς να τραβάμε τα μαλλιά μας από την ανεπάρκεια της λογικής και της σύνεσης. Όσοι μπορέσουν να αποφύγουν κάθε είδους σπατάλη, θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να αφομοιώσουν τη θεία κοινωνία αυτής της Πανσελήνου.

Στις 26/2 στις 5.05 το πρωί η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 5.50 η αρμονική όψη με τον Κρόνο, δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στους μετεξεταστέους της προηγούμενης ημέρας που ως το μεσημέρι μπορούν να βάλουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους με περισσότερο ρεαλισμό, δημιουργική ένταση και αυστηρές προδιαγραφές.
Η μέθοδος και η οργάνωση είναι σημαντικές. για την ομαλή πορεία μια κατάστασης. Εκείνο που πρέπει να επισημανθεί πως οποιαδήποτε ενέργεια πρέπει να γίνει ως νωρίς το απόγευμα.
Στις 19.21 η αντίθεση με τον ανάδρομο πλέον Ερμή και λίγο αργότερα στις 20.12 η αντίθεση με τον Άρη, δεν αφήνουν περιθώρια επιτυχημένης δράσης, εφόσον η σύγχυση είναι μεγάλη και ως το βράδυ διογκώνεται. Η εσκεμμένη παραπληροφόρηση και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, καθώς και πάσης φύσεως αναβολές και εμπόδια δημιουργούν μεγάλη ένταση και εκνευρισμό. Το βράδυ θα μοιάζει με ταινία μυστηρίου υιοθετώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε τις καταστάσεις.

Στις 27/2 στις 15.02 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό, ενώ ως το μεσημέρι εξακολουθούμε να παλεύουμε με θεούς και δαίμονες.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, είναι αυτοί που επηρεάζονται άμεσα, αισθανόμενοι πως θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν έντονα προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αντιξοότητες, που είναι πολλές και πάνω από όλα καλά κρυμμένες.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, ξεγλιστρούν σαν χέλια διατηρώντας την ψυχραιμία τους, κερδίζοντας πολύτιμο έδαφος και χρόνο.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, είναι οι μόνοι που μπορούν να μετατρέψουν μια κηδεία σε γιορτή ομοψυχίας, κατανόησης, αισιοδοξίας και ελπίδας.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved