Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/2

Καλημέρα σε όλους!


Κυριακή σήμερα και έχουμε την προεπισκόπηση της εβδομάδος. Τη Δευτέρα ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να κάνετε δίαιτα, να ξεκινήσετε νηστεία ή να αποτοξινώστε τον οργανισμό σας από τοξικές σκέψεις και αγχογόνες καταστάσεις. Μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό! Την Τρίτη με την είσοδο της Αφροδίτη στους Ιχθύες εγκαινιάζεται μια περίοδος που σε σχέσεις, συνεργασίες και συναναστροφές έχει να πέσει τρελό «δούλεμα». Δείτε κάτω από το περιτύλιγμα και την σως των πραγμάτων αν θέλετε αυθεντικότητα . Λεκτικές αντιπαραθέσεις θα προκαλέσουν σύγχυση. Άτομα ευτραφή και πληθωρικά κάπου θα το παρακάνουν. Την Τετάρτη επαγγελματικά θέματα και ζητήματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο ενώ από το μεσημέρι το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στους συνεταίρους, τους συνεργάτες και γενικότερα τις σχέσεις. Λίγη διπλωματία δεν βλάπτει, κατεβάσει και την πίεση. Την Πέμπτη ευνοούνται οι ερωτικές φαντασιώσεις ενώ οικονομικά προσέχετε τους επιτήδειους που θέλουν να σας τα «αρπάξουν» και μάλιστα με στυλ. Την Παρασκευή, νιώθετε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν ενώ η αδιαλλαξία θα σπάσει ρεκόρ.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=Μεσουράνημα/Ζευς=Ωροσκόπος/Μεσουράνημα=Πλούτωνας/Ζευς=Βουλκάνους/ΜηδενικήΚριού


Η φλόγα για δημιουργία. Ευχαρίστηση στην εργασία. Ο καρπός ενός έρωτα. Αρμονικές επαφές. Ανάληψη ή εκτέλεση καθηκόντων με ευχαρίστηση. Συζυγικά καθήκοντα. Επαφές με γυναίκες. Δεξιοτεχνία στη χειραγώγηση. Ασκώντας γοητεία και επιβάλλοντας τα « θέλω» με τρόπο.


Συμβουλή

Σήμερα δεν αρκείστε στο «δώστε ό,τι έχετε την ευχαρίστηση» έχετε την ανάγκη να ρουφήξετε τη μέρα σας ως το μεδούλι. Χαρά, δημιουργία και έρωτας...εβίβα και άσπρο πάτο! Ακόμα και δουλειές ρουτίνας και καθήκοντος γίνονται χωρίς «αχ» και «βαχ» σαν να αισθάνεστε ο,τι αν χαμογελάτε αφήνετε το φως της ζωής να σας πλημμυρίζει και να σας γεμίζει με θετική ενέργεια και πίστη στον εαυτό σας. Dum vivimus vivamus.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν είναι τίποτα να πεθάνεις. Είναι τρομακτικό να μη ζεις» Βίκτωρ Ουγκώ


Το τραγούδι της ημέρας: Ρένα Κουμιώτη – Δώσε μου το στόμα σου

sunastria

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved