Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/2

Σελήνη στον Λέοντα – Η ρυθμική ανάσα πριν τον βρυχηθμό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/2




Το διήμερο που ακολουθεί μας κάνει να αισθανόμαστε σαν αλεξιπτωτιστές λίγο πριν το μεγάλο σάλτο, καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σαν μεταμεσονύχτια προβολή σήμερα 23/2, 13 ' μετά τα μεσάνυχτα.

Η αίσθηση αυτή υπάρχει λόγω του ότι έχουμε ήδη μπει στην επιρροή της Πανσελήνου που ακολουθεί και η Σελήνη από τον Λέοντα με τις λιγοστές πλανητικές της συναντήσεις, λειτουργεί σαν την περίεργη γαλήνη πριν την καταιγίδα, συνυπολογίζοντας και τον Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων.
Στις 13.00 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα μας με μια διάθεση να πρωτοτυπήσουμε, κάνοντας κάτι διαφορετικό. Από το να φορέσουμε ένα εντυπωσιακό και εκκεντρικό ρούχο, μέχρι να συμπεριφερθούμε με τρόπο ανερμήνευτο και πρωτοποριακό, η τάση μας ως το απόγευμα θα κορυφώνεται προς την υπερβολή και την επίδειξη. Ιδανικό διάστημα για να δώσουμε να σε κάποιους να καταλάβουν πως ο ισχυρότερος είναι αυτός που κερδίζει χωρίς να υπολογίσουμε και τις παράπλευρες απώλειες. Αυτή η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο έντονη, με την αρμονική όψη με τον Δία που κορυφώνεται στις 14.15 το μεσημέρι. Λίγο πριν ο Ερμής αρχίσει την ανάδρομη κίνησή του, είναι ευκαιρία για πολλούς από εμάς, να κινηθούμε αποφασιστικά αυτές τις ώρες, για μια υπόθεση που μας απασχολεί.
Στις 21.29 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο που επηρεάζει από το απόγευμα, μας βάζει σε σκέψεις δημιουργώντας μας πολλές αναστολές. Η απομόνωση είναι ότι καλύτερο προκειμένου να σκεφτούμε τις συνέπειες που θα έχουν κάποιες κινήσεις μας και αν μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε όρθιοι ως το τέλος. Η περηφάνια, ο εγωισμός ακόμα και η αλαζονεία, θα υπερισχύσουν λέγοντας το μεγάλο «ναι» για τη συνέχεια.

Στις 24/2 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας να απολαύσουμε τις Λιονταρίσιες εκφάνσεις της, που δεν είναι άλλες από το να εντυπωσιάζουμε με την παρουσία μας και να στοχεύουμε στο χειροκρότημα. Η θεατρικότητα θα πρωταγωνιστήσει όλη την ημέρα, μαζί με αρκετή δόση μεγαλοψυχίας και γενναιόδωρων πράξεων.

Στις 25/2 στις 6.49 το πρωί η αντίθεση με την Αφροδίτη θα ανοίξει την ημέρα με παρακινήσεις, κοινωνικές συναναστροφές και προκλητική διάθεση.
Λίγο αργότερα στις 8.53 η Σελήνη περνάει στην Παρθένο για μια φάση Πανσελήνου που αναμένεται να φωτίσει πολλά γεγονότα, φέρνοντας στο προσκήνιο παλιές υποθέσεις που ζητούν τη λύση τους.

Λέοντες και Υδροχόοι θα πρέπει να προσέξουν τις κινήσεις τους ώστε να μη χάσουν το αδιαμφισβήτητο δίκιο τους.

Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες και Δίδυμοι, έχουν πολλές ευκαιρίες να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους και να προετοιμάσουν το έδαφος για καίριες κινήσεις.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Παρθένοι και Καρκίνοι, αισθάνονται πως έρχεται η ώρα των ανατροπών, υιοθετώντας επιφυλακτική και εγκρατή στάση.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved