Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 22/2

Σελήνη στον Καρκίνο – Φωτίζοντας τις στιγμές

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 22/2


Ένα ζεστό και τρυφερό διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, με τη Σελήνη να περνάει στον Καρκίνο σήμερα 20/2 στις 12.45 το μεσημέρι, αν εξαιρέσουμε δύο εκρηκτικά της συναπαντήματα, που προκαλούν συναισθηματικό Βατερλό.

Στις 17.04 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ήλιο και λίγο αργότερα στις 18.25 η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί από το μεσημέρι ως το βράδυ την ανάγκη να γαληνέψουμε και να εξημερώσουμε κάθε άγριο ένστικτο. Με συμμάχους τη φαντασία, την ονειροπόληση, τις όμορφες αναμνήσεις και τη ρομαντική μας διάθεση, βάζουμε στην άκρη κάθε ανταγωνισμό, προσπαθώντας να ξορκίσουμε κάθε αρνητική σκέψη που μας περιβάλλει. Αναγνωρίζοντας ενστικτωδώς τους κραδασμούς στο περιβάλλον μας, προσπαθούμε να αφομοιώσουμε ότι μας κάνει καλό, μπαίνοντας σε μια μεταφυσική διαδικασία. Το βράδυ προσφέρεται για διαλογισμό, προσευχή και οτιδήποτε μας φέρνει πιο κοντά στον εσωτερικό εαυτό μας.

Στις 21/12 στις 1.53 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από τις βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, θα δημιουργήσει έντονη συναισθηματική αναστάτωση, παρόρμηση και νευρικότητα. Ένας ακόμα λόγος που θα χρειαστεί να προστατέψουμε την ψυχολογία μας, από ανεπιθύμητους εισβολείς.
Στις 10.43 το πρωί η δεύτερη δυσαρμονική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ανοίγει την ημέρα με ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές, ενώ θα πρέπει να αποφύγουμε επαφές και συγκρούσεις, με ανθρώπους που μας προκαλούν εκνευρισμό.
Είναι σημαντικό να διαφυλάξουμε την ενέργειά μας τις πρώτες πρωινές ώρες, εφόσον στις 11.52 η αρμονική όψη με τον Κρόνο, βοηθάει πολύ στην επανάκτηση του αυτοέλεγχου και της συναισθηματικής μας ισορροπίας. Ως το απόγευμα συναντήσεις και συνδιαλλαγές με άτομα κύρους θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικές, καθώς θα βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων σημαντικών μας θεμάτων.
Στις 19.47 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Άρη, βοηθάει από το μεσημέρι ως το βράδυ, να επιλύσουμε οικογενειακά θέματα, θέματα που αφορούν το σπίτι, καθώς και υποθέσεις ακινήτων, κληρονομιές και κοινωνικές αντιδικίες.

Στις 22/2 στις 4.08 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ερμή θα φέρει ως το μεσημέρι μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση εκ βαθέων, ή μια πολύ χρήσιμη πληροφορία την οποία είτε θα εκμαιεύσουμε, είτε θα μας την πλασάρουν με νόημα και πονηριά.
Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη θα αναπαυτεί στο αγαπημένο της περιβάλλον, κάνοντάς μας ιδιαίτερα στοργικούς και δοτικούς.

Στις 23/2 λίγο μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 00.13 η Σελήνη περνάει στον Λέοντα.

Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, μοιάζουν σαν να λικνίζονται πάνω σε στρώμα θαλάσσης, εφοδιασμένοι με αιχμηρή τρίαινα για τους ανεπιθύμητους καρχαρίες.
Κριοί και Ζυγοί είναι αυτοί που χρειάζονται διάφορες χαλαρωτικές παρεμβάσεις, εφόσον υφίστανται αρκετές ψυχολογικές και συναισθηματικές αντιξοότητες.
Τοξότες, Δίδυμοι, Λέοντες και Υδροχόοι παραμένουν γερά στην πραγματικότητα, χωρίς να θωπεύουν εξιδανικευμένες παραπλανήσεις.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved