Πλανητικές Απόψεις: Φτιάχνοντας γλυκά μαζί με τα παιδιά

Η στήλη σήμερα είναι αφιερωμένη στον ποιοτικό μας χρόνο με τα παιδιά και η ώρα για μαγείρεμα μαζί τους, είναι η καλύτερη

Πλανητικές Απόψεις: Φτιάχνοντας γλυκά μαζί με τα παιδιά


Φαγητό, θαυμάσιο φαγητό! Από το στήθος της μητέρας μας μέχρι το τελευταίο γεύμα μας, οι μέρες στον μήνα του Ιχθύ και κάτω από την σκεπή της Σελήνης στον Καρκίνο, θα μας δελεάσουν με μυρωδιές από την κουζίνα και απολαυστικά γλυκά.

Η στήλη σήμερα είναι αφιερωμένη στον ποιοτικό μας χρόνο με τα παιδιά και η ώρα για μαγείρεμα μαζί τους, καθώς ο Καρκίνος συνδέεται με την κουζίνα και την μαγειρική, είναι η καλύτερη. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τρώμε για να γαλουχήσουμε, όχι μόνο το σώμα μας, αλλά και το πνεύμα μας και το μυαλό μας, κάτι που η φύση της Ιχθυακής ενέργειας απαιτεί. Τρώμε «τροφή του εγκεφάλου» για να κρατήσουμε τα ψυχικά εργαλεία μας λαδωμένα.

Τα παιδιά αυτόν τον καιρό θέλουν λίγο παραπάνω την προσοχή μας, έτσι το μαγείρεμα μαζί, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσουμε λίγο ποιοτικό χρόνο! Θα σας εξηγήσω και το γιατί. Οι πλάνητες στους Ιχθύες βοηθούν την φαντασία όλων, ανεξαιρέτως ανθρώπων και ηλικίας, να πάρει τα πάνω της, ενώ η επιρροή του Καρκίνου βοηθά τα παιδιά να νιώσουν τρυφερά και χρήσιμα μέσα στην οικογένεια.

Περά από την εμπειρία της ενδυνάμωσης της σχέσης μας ως γονείς με τα παιδιά μας, τους δημιουργεί την ευκαιρία να συζητήσουν τις αισθήσεις (γεύση, όραση, όσφρηση, αφή) και ενθαρρύνει τη δημιουργικότητά τους (Ιχθύες).

zele-gala

Αν πάλι σκέπτεστε τι είναι αυτό που θα τους δώσει το έναυσμα για να ασχοληθούν, σας έχω μια πολύ όμορφη συνταγή με γάλα. Τώρα γιατί γάλα; Επειδή είναι υγρό στοιχείο (Καρκίνος, Ιχθύες) που ανήκει στην επιρροή του Καρκίνου. Επίσης αποτελεί μια υπεροχή συνταγή νόστιμη, δροσερή, ελαφριά και πολύ καλή για τα παιδιά.

Οδηγίες:
1. Βάζετε σε κατσαρόλι την ζάχαρη (110 gr), το γάλα (63o ml)και την κρέμα γάλακτος (250 ml) και τα βάζετε στη φωτιά. Ανακατεύετε και ζεσταίνετε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη (110 gr.). Κατεβάζετε από την φωτιά και προσθέτετε την βανίλια ( 1 κουταλάκι ή 2 βανιλίνες).
2. Προσθέτετε τη ζελατίνη (8 κουταλάκια τσαγιού ) στο νερό (1/2 κούπα ) και ανακατεύετε. Αφήνετε λίγο να φουσκώσει και την λιώνετε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνέχεια. Όταν λιώσει την προσθέτετε στο μείγμα του γάλατος, ανακατεύοντας.
3. Μοιράζετε σε 6 μπολάκια ή ατομικές φόρμες και αφού κρυώσουν τις βάζετε στο ψυγείο να σφίξει καλά το ζελέ.
4. Για να ξεφορμάρετε, βυθίζετε για 1 δευτερόλεπτο τα μπολάκια σε ζεστό νερό και αναποδογυρίζετε σε πιάτο. Τρώγονται σκέτα ή με σιρόπι ή με κομπόστα φρούτων της αρεσκείας σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved