Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/2


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα
Βρε, σαν τα χιόνια!
Να 'τος και ο ΓΑΠ made in France o Φρ. Ολάντ που ήρθε στην Ελλάδα με τα χέρια γεμάτα επενδύσεις(;). Με τον Κρόνο ανάδρομο στο Σκορπιό και την όψη Ηλίου – Ποσειδώνα σε εφαρμογή μάλλον κάποια «μπαγαμποντιά» που είχε μείνει στα σκαριά ήρθε να κλείσει, ρίχνοντας για τυρί την λέξη «ανάπτυξη». Ο Φρ. Ολάντ με την πολιτική του οδηγεί τους Γάλλους επιχειρηματίες σε αδιέξοδο ενώ οι εύρωστοι Γάλλοι μαζεύουν γατιά και σκυλιά και την «κάνουν» για άλλη γη και άλλα μέρη. Η γαλλική οικονομία βαράει κανόνι παρουσιάζοντας έλλειμμα έναντι της γερμανικής που παρουσιάζει πλεόνασμα και ο φρου- φρου και αρώματα Γάλλος πρόεδρος συζητά στα Χίλτον για επιχειρηματικά προξενιά έχοντας στο νου του τα προικιά της Ελλαδίτσας. Την ευχή τους δίνουν και οι τρείς πατριοί της θέλοντας να την αποκαταστήσουν.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Άρης=Αφροδίτη/Ουρανός=Δίας/Κιούπιντο=Πλούτωνας/ΒόρειοςΔεσμός

Απρόσμενα γεννητούρια. Ξαφνικές αγάπες. Απρόβλεπτες ερωτικές γνωριμίες. Ζήλιες. Άκρατος αισθησιασμός. Έναρξη συνεργασίας, εργασία σε μια εταιρεία. Εκκίνηση διεργασιών σχετικά με χρήματα από την οικογένεια, μια κοινότητα ή έναν οργανισμό. Νέες επαφές για τον καθορισμό καινούργιων εργασιακών όρων, συμβάσεων ή συνθηκών. Ανασχηματισμός.

Συμβουλή
Μην έχετε την εντύπωση ότι μπορείτε να προβλέψετε τι θα σας συμβεί σήμερα. Το απρόβλεπτο καραδοκεί και σε ανύποπτο χρόνο μπορείτε να βρεθείτε μπροστά σε καταστάσεις που δεν είχατε καν την υπόνοια ότι μπορεί να συμβούν. Το αστρολογικό σκηνικό κρύβει εκπλήξεις τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και στον οικονομικό. Κεραυνοβόλος έρωτας, απρόσμενη «ανήθικη» πρόταση, αμφιβολία για την ερωτική πίστη και όχι μόνο. Τα πάνω – κάτω έρχονται και στην τσέπη σας, με εσάς να μένετε με στόμα ανοιχτό. Οι ουρανοί σας αιφνιδιάζουν και αποκαλύπτουν κατά πόσο είστε έτοιμοι για δράση.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Επειδή ένα πολιτικός ποτέ δεν πιστεύει αυτά που λέει, εκπλήσσεται όταν οι άλλοι τον πιστεύουν.» Σαρλ Ντε Γκωλ

Το τραγούδι της ημέρας: Calogero – Face a la mer

sunastria

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved