Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/2

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα σε όλους!
Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθύες έχει προμηνύσει μια νέα εποχή στο πεδίο της θρησκείας και η συγκέντρωση πλανητών αυτή την εποχή στο μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων έρχεται να υποστηρίξει την επερχόμενη θρησκευτική μεταβολή με την εκλογή του νέου Πάπα. Η κούρσα διαδοχής του πάπα Βενέδικτου έχει ήδη πέντε επικρατέστερους υποψήφιους με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να δίνει ένα προβάδισμα στον Peter Appiah Turkson όμως απουσιάζει ο καλύτερος. Για ποιο λόγο η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία να κάνει συνεχώς ψηφοφορίες και ανά 8 – 10 χρόνια να αναζητεί τον πιο επίδοξο διάδοχο αφού υπάρχει αυτός που μπορεί να ασκεί τα καθήκοντα του Ποντίφικα για μια 150ετία χωρίς διακοπή; Εμείς θα προτείναμε να μπει στη λίστα και το όνομα του αειθαλή Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που έχει και μεγάλη εμπειρία στα βαφτίσια και θα αψηφήσει κάθε προφητεία τύπου Μαλαχία.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Ερμής=Αφροδίτη/Ζευς=Ήλιος/Ουρανός=Πλούτωνας/Άδμητος=Δίας/Άδμητος

Δημιουργικές σκέψεις. Γρήγορα και ζωηρά μηνύματα. Ξαφνικές διαταγές. Νέα που σχετίζονται με την αναπαραγωγή. Ειδήσεις για την παραγωγή ενός νέου οργανισμού. Επιθυμία για μεταβολή των υπαρχόντων όρων. Βομβαρδισμός του μυαλού με τις πραγματοποιηθείσες αλλαγές. Ρυθμίσεις για σπατάλες και εκτιμήσεις για οικονομικές απώλειες.

Συμβουλή
Σήμερα οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα και στο άψε – σβήσε μπορείτε να μάθετε πληροφορίες, να πάρετε οδηγίες και να κάνετε μετακινήσεις και συναλλαγές. Στο φλερτ όσο πιο σύντομα και «άτακτα» είναι τα μηνύματα που στέλνετε τόσο πιο πολύ θα εξιτάρουν το ενδιαφέρον του άλλου. Ευνοούνται τα μίνι ταξίδια, οι σύντομες συζητήσεις, οι πανεύκολες εργασίες και τα πεταχτά φιλιά. Το σύνθημα της ημέρας είναι «ξεπετώντας, στα γρήγορα».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν έχει να κάνει πια με τους μεγάλους που νικούν τους μικρούς. Έχει να κάνει με τους γρήγορους που νικούν τους αργούς.» Larry Carter

Το τραγούδι της ημέρας: Δημήτρης Σταρόβας - www.apisti.com

sunastria

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved