Πλανητικές Απόψεις: Η αβάσταχτη γοητεία του νερού

Oι άνθρωποι που γεννήθηκαν το Έτος του φιδιού- νερού έχουν αξέχαστα, σχεδόν υπνωτιστικά μάτια.

Πλανητικές Απόψεις: Η αβάσταχτη γοητεία του νερού



Ημέρα Δευτέρα και η στήλη τυπική στο ραντεβού της με το γυναίκειο κοινό και την ομορφιά, σας φέρνει ευχάριστα και ιδιαίτερα νέα όσον αφορά το μακιγιάζ σας. Η Σελήνη στους Δίδυμους και η Αφροδίτη στον Υδροχόο επικροτεί οτιδήποτε νεωτεριστικό και περίεργο και αυτή την φορά θα ρίξουμε μια ματιά στην Κινεζική Αστρολογία και τι επιρροές φέρνει στον τρόπο που βαφόμαστε.
Στο ζωδιακό κινέζικο ημερολόγιο, το 2013 είναι το Έτος του Φιδιού-και πιο συγκεκριμένα, το έτος του Φιδιού - Νερό. Υπάρχουν 12 ζώα που συνθέτουν το κινεζικό ζωδιακό κύκλο και πέντε στοιχεία (ξύλο, φωτιά, γη, μέταλλο, νερό), έτσι αν κάνουμε τα μαθηματικά, ένα ζώδιο επαναλαμβάνετε μόνο κάθε 60 χρόνια. H τελευταία φορά που είχαμε Έτος του φιδιού - Νερό ήταν το 1953. Σύμφωνα με την Κινεζική Αστρολογία, το φίδι είναι ένα ζώδιο εσωστρεφές, σε αντίθεση με τον δράκο, ο οποίος βασίλευε κατά το 2012.

Το φίδι, παρά την ικανότητά του να σέρνεται και να σκοτώνει τους ανθρώπους με μια γρήγορη δαγκωματιά (οκ, δεν μου αρέσουν τα φίδια), είναι στην πραγματικότητα ένα σύμβολο θεραπείας από την αρχαιότητα. Αλλά έχει κι ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε στην ρουτίνα ομορφιάς μας, φέτος. Το δέρμα (ενός φιδιού) γίνεται πάρα πολύ σφιχτό, καθώς δεν μεγαλώνει όπως το φίδι, με αποτέλεσμα να τρίβεται πάνω σε τραχείς επιφάνειες για να απελευθερωθεί από το παλιό. Ό, τι έχει μείνει πάντως, κάτω από το δέρμα είναι όμορφο και υγιές. Με αυτό κατά νου, θυμόμαστε ότι η ανανέωση του δέρματος μας και η απολέπιση θα είναι σημαντικές αυτό το έτος.

ChineseNewYearQuad2-e1360272837982-640x789 2

Επίσης, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν το Έτος του φιδιού- νερού έχουν αξέχαστα, σχεδόν υπνωτιστικά μάτια. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία, να παίξει περισσότερο το μακιγιάζ στην περιοχή των ματιών.
Στο εμπόριο κυκλοφορεί μια πρισματική τετραπλή σκιά ματιών, εμπνευσμένη από το Έτος του φιδιού- νερό. Η παλέτα, αποτελείται από ένα παγωμένο λευκό, δροσερό τουρκουάζ, σκληρό πετρολ και το μαύρο, να αντανακλούν τα στοιχεία του νερού. Νομίζω ότι εγώ εγκρίνω τα χρώματα, θεωρώντας τα πολύ ηρεμιστικά.
Άλλωστε το Έτος φιδιού, μας καλεί να ξανά-ανακαλύψουμε την χαμένη μας ονειροπόλα γοητεία, έτσι ώστε να παραμείνουμε ζωντανές στο συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved