Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17 έως 20/2

Σελήνη στους Διδύμους – Λόγια και λέξεις που ψάχνουν παραλήπτες

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17 έως 20/2



Για όσους υποστηρίζουν πως όπου δεν πίπτει ράβδος πίπτει λόγος, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 17/2 στις 23.50 το βράδυ, για να κάνει μια επικοινωνιακή επίδειξη, απογειώνοντας την έκφραση.

Στις 18/2 στις 5.19 το πρωί, η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με νοητική σύγχυση, η οποία μας κάνει αφηρημένους, αποδιοργανώνοντας τη σκέψη. Ως το νωρίς το μεσημέρι καλό θα ήταν να μην καταπιαστούμε με σημαντικές δραστηριότητες, ειδικά όσες απαιτούν καθαρό μυαλό και συγκέντρωση. Η επικοινωνία μας γίνεται δύσκολη και παραπλανητική.
Στις 12.49 η αρμονική όψη με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 13.54 η συνάντηση με τον Δία, αλλάζουν εντελώς το προηγούμενο σκηνικό, δίνοντάς μας μια ξαφνική αναλαμπή.
Η αντίληψή μας οξύνεται, ενώ η πρωτοτυπία της σκέψης μας οδηγεί σε λύσεις και διευθετήσεις. Η αισιοδοξία γιγαντώνεται μαζί με την υπερβολή, ενώ οι κινήσεις μας ως το βράδυ θα αποδειχτούν πολύ εύστοχες. Καθώς οι άλλοι θα αναφωνούν «cherchez la femme», ο γυναικείος πληθυσμός θα έχει την τιμητική του, αρπάζοντας τις ευκαιρίες και δημιουργώντας σάλο.

Στις 19/2 στις 3.02 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από αργά το προηγούμενο βράδυ, φέρνει νευρικότητα, ένταση και αναστάτωση. Αντί να τρώμε αμήχανα τα νύχια μας και να τροφοδοτούμε την πιθανή αϋπνία μας, ας χαλαρώσουμε με ένα ζεστό ρόφημα, ή ας κάνουμε λίγη γυμναστική πριν πέσουμε στο κρεβάτι, απομακρύνοντας όλες τις συσσωρευμένες σκέψεις.
Στις 13.40 το μεσημέρι η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Ερμή που επηρεάζει από το πρωί, δεν είναι καθόλου σημάδι για να προχωρήσουμε σε αποφάσεις, ή να συζητήσουμε οποιοδήποτε σημαντικό θέμα. Οι ώρες αυτές είναι απαγορευτικές για σημαντικά ραντεβού, επαφές που βασίζονται σε συζητήσεις και αποκαλύψεις, καθώς και ανθρώπους από τους οποίους πρόκειται να ζητήσουμε κατανόηση.
Αντίθετα όλα τα παραπάνω καθώς και πολλά περισσότερα, μπορούμε να τα δρομολογήσουμε από το απόγευμα και μετά, με την αρμονική επιρροή με την Αφροδίτη που κορυφώνεται στις 20.48 το βράδυ.
Η κοινωνικές επαφές βρίσκουν τους υπέροχους χορηγούς τους, καθώς φιλικές συναντήσεις και ραντεβού χαρίζουν διασκεδαστικές και απολαυστικές στιγμές. Ιδανικό διάστημα να ζητήσουμε χάρες, εξυπηρετήσεις, να παρακολουθήσουμε κάποια πνευματική εκδήλωση και γενικότερα να ικανοποιήσουμε τις επικοινωνιακές μας προθέσεις.

Στις 20/2 στις 12.45 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο αγαπητό της περιβάλλον του Καρκίνου.

Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες, Ζυγοί και Κριοί βρίσκονται σε αξιοσημείωτη διανοητική υπερδιέγερση, ενώ δεν σταματούν πουθενά, αν δεν κατακτήσουν αυτό που επιδιώκουν.

Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι μπλοκάρουν και μαζεύονται, προκειμένου να διαχωρίσουν την εμμονή από την αναγκαιότητα.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί λένε αυτό που πρέπει την κατάλληλη στιγμή, λαμβάνοντας εύκολα τα bonus της συνέχειας.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved