Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/2

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Αστροερωτευμένοι μου Βαλεντίνοι καλημέρα και να χαιρόμαστε τους έρωτες μας. Πολλά μηνύματα αγάπης, κάρτες, «σ' αγαπώ» αλλά και γράμματα γεμάτα πάθος και υποσχέσεις έχει η σημερινή μέρα. Ένα τέτοιο γράμμα έφτασε στα χέρια μας και σας το παρουσιάζουμε: «Αγαπητέ μου φορολογούμενε, η σχέση μας έχει γίνει ιδιαίτερα έντονη αφού το ΑΦΜ σου είναι κόκκινο στην οθόνη της υπηρεσίας μας, έλα από τη ΔΟΥ να ρυθμίσουμε τον έρωτα μας και σου υπόσχομαι να κάνω αναστολή αναγκαστικών μέτρων είσπραξης. Υπογραφή ο μεγάλος σου έρωτας, ο Έφορος.».
Μέσα σε όλα αυτά ο γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομικών σκέφτηκε να μας βγάλει από την πλάνη ότι τάχα ζούμε μια ιστορικά βάναυση καταπάτηση βασικών εργασιακών δικαιωμάτων και έχουμε την εντύπωση ότι 586 ευρώ είναι μισθός πείνας λέγοντας «o κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει σε υψηλά επίπεδα». Δεν πιστεύω να επιμένετε ότι η αγορά εργασίας παρέχει μισθούς Βουλγαρίας και πάμε για Κίνας.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=Ουρανός / Κιούπιντο=Ποσειδώνας / Βουλκάνους=Άδης / ΜηδενικήΚριού=ΒόρειοςΔεσμός / Ποσάιντον=Κρόνος / ΒόρειοςΔεσμός=Μεσουράνημα / Μηδενική Κριού

Εκπλήξεις και απρόσμενες εκδηλώσεις αγάπης στον έγγαμο βίο. Συναισθηματικές εκφράσεις αγάπης. Κρυφή έλξη. Μονόπλευρη αγάπη. Σύντομα φλερτ. Διαζύγια. Θρησκευτικοί και πολιτισμικοί δεσμοί.

Συμβουλή

sunastria

Δεν χρειάζεται να έχετε σχεδιάσει κάτι για τη σημερινή μέρα αρκεί να μην γκρινιάζετε και να έχετε διάθεση να αυτοσχεδιάσετε. Μαγειρέψτε και χαρείτε ένα ρομαντικό δείπνο ή αν δεν πιάνουν τα χεράκια σας βάλτε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει και φτιάξτε ένα ποιηματάκι αφιερωμένο αποκλειστικά για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Με Ερμή και Άρης στους Ιχθύες, το copy paste επίσης μπορεί να κάνει πολύ καλή δουλειά. Τέλος, μην αφήσετε καμία άλλη σήμερα να μπει ανάμεσα σας ακόμα και αν πρόκειται για την σούπερ – ντούπερ σύγχρονη τεχνολογία. Προτιμήστε να ευχηθείτε από κοντά κοιτάζοντας τον άλλο μέσα στα μάτια, θα το χαρείτε περισσότερο.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Σ' αγαπώ όχι μόνο γι' αυτό που είσαι αλλά και γι' αυτό που είμαι εγώ όταν είσαι μαζί μου.» Roy Croft

Το τραγούδι της ημέρας: Berlin – Take my breath away

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved