Πλανητικές Απόψεις: M’ αγαπάς ή τζάμπα πίνω;

Το αλκοόλ συνδέεται με τον πλανήτη Ποσειδώνα

Πλανητικές Απόψεις: M’ αγαπάς ή τζάμπα πίνω;

Κάτω από την δύσκολη επιρροή τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου και με έντονο του στοιχείου των Ιχθύων, τα αλκοολούχα ποτά, συμβάλλουν μοναδικά στις ήμερες μας. Πίνουμε για να ξεχάσουμε μια παλιά αγάπη; Το ότι μας άπατα; Ή να ξεχάσουμε τους οικονομικούς περιορισμούς;

Το αλκοόλ στα ποτά είναι κατά κάποιο τρόπο ένα ψυχοτρόπο φάρμακο που αλλοιώνει την αντίληψη, τη διάθεση, τη συνείδηση, την γνωστική λειτουργία και την συμπεριφορά. Και φυσικά ξέρετε με ποιο πλανήτη συνδέεται αυτό. Μα φυσικά τον Ποσειδώνα!

Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο των Ιχθύων, που είναι συναισθηματικό, ευαίσθητο και γεμάτο κατανόηση. Όμως κάτω από την Ιχθυακή ενεργεία θα πρέπει να επιλέξουμε προσεκτικά το «νερό» που κολυμπάμε, διότι σε ό, τι νερό κολυμπάμε μέσα, αυτό γινόμαστε.

Αν διαλέξουμε να πιούμε, θα σας πω ότι καθένα ποτό έχει τη δική του «κουλτούρα». Επίσης, για απλή διασκέδαση θα αναλύσουμε το κάθε ποτό και πως μπορεί να μας κάνει να το διαλέξουμε αναλόγως ζωδίου!

mesa58


Η μπύρα σχετίζεται κατά μέσο ορό με τους τύπους που κάθονται στο μπαρ βλέποντας το αθλητικό παιχνίδι και αφορά την ένταξή μας σε μια παρέα με όλους και χωρίς καμία διάκριση σε τάξη ή σύστημα. Το ποτό της παρέας θα μπορούσε να προτιμηθεί από Υδροχόους και Δίδυμους, που ακόμα κι αν δεν τους αρέσει η γεύση της, θα την πιουν για να αποδείξουν την συντροφικότητα.

Το κρασί που σχετίζεται με μια elegance «κουλτούρα», ανήκει σαφώς στη σφαίρα του Ζυγού και του Ταύρου.

Το whiskey συνδέεται με τραχείς τύπους, με άνδρες που κυνηγούν και που πίνουν το βράδυ για να τους πάρει μακριά τον πόνο της ημέρας. Ένας Σκορπιός και ένας Κριός, θα το εκτιμήσουν δεόντως!

Το brandy είναι ένα ρομαντικό ποτό. Δεν νομίζω, ότι δύο άνδρες μετά τη δουλειά, θα πάνε για ένα κονιάκ, γι' αυτό και θα το συνδέσω με τον Καρκίνο και τους Ιχθύες, χωρίς να υπονοώ κάτι για τα ζώδια.

Το ρούμι είναι από ζαχαροκάλαμο και συνδέεται με την διασκέδαση και τις καλές εποχές και το προσθέτω σαν μια επιλογή ενός Λέοντα!

Η tequila είναι από το Μεξικό που είναι μια χώρα Παρθένος και παρότι οι Παρθένοι αποφεύγουν οποιοδήποτε οινοπνευματώδες ποτό, τι στο καλό, κάπου θα βρέξουν λίγο το χειλάκι τους!

Στη συνέχεια, υπάρχει το ποτό των ποτών: Μαρτίνι, κύριοι μου, που σχετίζεται με επαγγελματικά γεύματα και επιτυχία. Χμ... και το μυαλό μου πάει, που αλλού; Αιγόκερως φυσικά!

Εις Υγείαν!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved