Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/2


Καλημέρα αστροεπαναστάτες μου.

Σήμερα, λέω να δούμε κάτι πιο light διότι τόσο καιρό έχει παρά μαυρίσει η ψυχή μας. Θα μιλήσουμε για Eurovision. Τα τραγούδια είναι διαφορετικά μεταξύ τους αλλά μου φαίνονται κάπως λίγα, football league 2, καλή ώρα. Το τραγούδι της Ηλιάδη είναι ένα αργό τσιφτετέλι μπουρεκ χανούμ τσοκ γκιουζελ. Μήπως κυνηγάμε το 12άρι από την Τουρκία; Εγώ θα το ψήφιζα αναφανδόν, αν μου χόρευε η Αγγελική και εγώ ήμουν ο Εζέλ. Τώρα για τα ελληνικά μου γούστα δεν λέει. Το έκανες που το έκανες τσιφτετέλι, κάντο λίγο πιο γρήγορο να γουστάρουμε. Σαν καράβι που περνάει Cavo Doro είναι.

Το Angel είναι ωραίο τραγουδάκι για να ρίξει κάποιος γκομενάκι υπό το φως της Σελήνης, για να δείξει ότι έχει κουλτούρα και φυσικά αφού έχει πλύνει το στόμα του για να μην μυρίζει τζατζίκι.

Το τραγούδι της Θωμαίδος Απέργη καλό είναι αλλά με ένα ανάλογο τραγούδι έχει πάει και η Γερμανία δύο χρονιές. Έγκυρες πληροφορίες λένε πως τη χορογραφία θα την κάνει η Μέρκελ ενώ ο Ραϊχενμπαχ θα είναι image maker.

Επικρατέστερο από τι φαίνεται είναι αυτό του Αγάθωνα με τους Cosa Mostra με το ντεμέκ Χάιλάντερ λουκ. Είναι προχώ, αλλά λίγο.


Θα σας καταθέσω τη δικιά μου πρόταση, διότι ως ενεργός πολίτης θέλω να βοηθάω. Νομίζω ότι αν η Cosa Mostra πάει ως Cosa Nostra με Σαμαρά στα φωνητικά, Στουρνάρα στα drums, Βενιζέλο στο μπάσο και Χατζηδάκη στην κιθάρα θα γίνει χαμός. Στη θέση του Αγάθωνα θα μπει ο θείος Φώτης που έχει μουστάκι και δεν είναι και κάμπριο. Ζήτω η τρέλα και η δημιουργική μιζέρια.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της


Ερμής=Κιούπιντο/Άδμητος=Μεσουράνημα/Άδμητος=Ποσειδώνας/Ωροσκόπος=Πλούτωνας/Ποσάιντον


Σκέψεις διάλυσης. Αποχαιρετιστήριες ομιλίες. Περιορισμένες νοητικές ικανότητες. Δεσμεύσεις απάτης. Ουτοπία και κάλυψη. Μετασχηματισμοί σε θρησκευτικά ή φιλοσοφικά θέματα.


Συμβουλή


Έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από σχέσεις και κατατάσσεις που σας καταπιέζουν, σας εμπαίζουν ή υποτιμούν τη νοημοσύνη σας. Το σκέφτεστε, το συλλογίζεστε μέχρι που χωρίς να το καταλάβετε θα γίνετε ο κεραυνός που ξαφνικά θα ταράξει ένα μουντό, συννεφιασμένο τοπίο που ζει στην υποκρισία και στο ψέμα. Ακόμα και αν δεν διαλύσει την ομίχλη, η αλήθεια θα μπορεί να λάμπει μέσα σε αυτή.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ποτέ μην κατεβάζεις το κεφάλι. Ποτέ μην τα παρατάς και μην κάθεσαι να μοιρολογείς. Βρες έναν άλλο τρόπο. Και μην προσεύχεσαι όταν βρέχει αν δεν προσεύχεσαι όταν λάμπει ο ήλιος» Ρίτσαρντ Νίξον

Το τραγούδι της ημέρας: Παντελής Παντελίδης - Συνοδεύομαι


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved