Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/2



Καλημέρα σε όλους!

Κυριακή με Νέα Σελήνη στο σπίτι του αναρχικού Ουρανού που με άδειες τσέπες ψάχνει να βρει τρόπο να κάνει την ανατροπή. Ας δούμε όμως την προεπισκόπηση της εβδομάδος. Η Δευτέρα είναι συναισθηματικά φορτισμένη και κάποιες αλήθειες θα ειπωθούν με όχι και τόσο κομψό τρόπο. Το ρητό «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει» πρέπει να έχει περίοπτη θέση στο μυαλό σας. Την Τρίτη ίσως χρειαστεί να τρέξετε κάποιες εξελίξεις βάζοντας στην πάντα την άποψη «αύριο, έχει ο θεός» διαφορετικά ίσως σας προλάβουν αυτές και μάλιστα απροετοίμαστους. Την Τετάρτη και ιδιαίτερα από το απόγευμα προς το βράδυ θα υπάρξουν εντάσεις και εκρήξεις διότι κάποιοι δεν θα το κρατήσουν το θερμό ταμπεραμέντο τους στο θηκάρι τους. Η Πέμπτη, μέρα γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, φέρνει καυτά λόγια και υποσχέσεις που θα αντικαταστήσουν το πάλαι ποτέ πανάκριβο δώρο. Την Παρασκευή η λογική θα πρυτανεύσει ενώ απρόβλεπτα γεγονότα ίσως πάνε κόντρα στα μέχρι τότε σχέδια σας.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της


Αφροδίτη=ΒόρειοςΔεσμός/Απόλλων=Μεσουράνημα/ΜηδενικήΚριού=Ποσάιντον=Ωροσκόπος/ΚρόνοςΥποθετικός:


Το χάρισμα της γοητείας. Αξιαγάπητα πρόσωπα. Φιλικές σχέσεις με γυναικεία πρόσωπα. Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης. Πίστη σε μια ανώτερη δύναμη. Το δεξί χέρι του αφεντικού.


Συμβουλή


Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να σβήσετε όλα τα άσχημα από το σας σκληρό δίσκο και να κάνετε μια ανασυγκρότηση που θα σας επιτρέπει να «τρέχετε» πιο γρήγορα. Η σχέση με τη μητέρα, τη φίλη, την αδελφή, την ερωμένη μπορεί σήμερα να σας θυμίσει τα sos της ζωής και να αφήσετε τα άλλα στην άκρη. Βγείτε έξω, πηγαίνετε θέατρο, ακούστε μουσική, διαβάσετε ένα βιβλίο ή οτιδήποτε μπορεί να σας ανανεώσει ψυχή τε και πνεύματι.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η πιο χαμένη από όλες τις μέρες είναι εκείνη που δεν γελάσαμε.» Nicolas Chamfort

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: Β) Στον Αιγόκερω


Το τραγούδι της ημέρας: Scorpions – Wind of change

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved