Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 10/2

Σελήνη στον Υδροχόο – Νέα Σελήνη με αιφνιδιαστικές προεκτάσεις

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 10/2


Καθώς οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη είτε σε προσωπικό είτε σε γενικότερο επίπεδο, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 8/2 στις 21.17 το βράδυ, αιφνιδιάζοντας και παρακινώντας.

Στις 9/2 πλέον το εξάγωνο με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 7.08 το πρωί και λίγο αργότερα στις 7.59 το τρίγωνο με τον Δία, ανοίγουν την ημέρα μας με ενεργητικότητα και διάθεση να κάνουμε κινήσεις που αναμοχλεύουν καταστάσεις, προκειμένου να έρθουν στο φως γεγονότα, προθέσεις και αποκαλύψεις. Οι θεωρίες που αναπτύσσουμε ακούγονται σαν αναμφισβήτητες στα αυτιά των άλλων και η επιθυμία μας να προκαλέσουμε είναι έντονη και πεισματική.
Στις 12.25 το μεσημέρι η σύνοδος με την Αφροδίτη, δίνει άλλη πνοή, ενισχύοντας την ευδιαθεσία μας και την ανάγκη να καταφέρουμε, εκείνο που έχουμε ορίσει μέσα μας ως αδιαπραγμάτευτο. Από το πρωί η κοινωνική μας ζωή βρίσκεται στο προσκήνιο, οι συναναστροφές μας είναι συνεχείς και η σύνοδος με την Αφροδίτη μας φέρνει κοντά σε φίλους και σε ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τους σκοπούς μας.
Η τάση μας να διασκεδάζουμε με ότι κάνουμε είναι πολύ εμφανής, ενώ συναντήσεις για ψυχαγωγικές δραστηριότητες, δίνουν χαρά και απόλαυση.
Στις 16.12 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, είναι πιθανόν να φρενάρει τις προθέσεις μας, βάζοντας κάποια εμπόδια που θα χρειαστεί να αξιολογήσουμε με σύνεση. Ακόμα όμως και αυτή η αξιολόγηση, θα αποβεί ευεργετική ως προς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το βράδυ μπορεί να βρει πολλούς σε περίσκεψη με τις επιθυμίες να μπαίνουν σε τροχιά αναθεώρησης.

Αυτό το διάστημα θεωρείται το αποστακτήριο του λόγου και της σκέψης μας, εφόσον στις 10/2 στις 9.20 το πρωί, η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία προσφέρεται για τα νέα μας ξεκινήματα.
Η ημέρα αυτή συνδέεται με τις κινήσεις και τις επιθυμίες μας των τελευταίων ημερών, δίνοντάς μας την ευκαιρία να πράξουμε κάτι καθοριστικό. Αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο νου μας, είναι πως δεν πειράζει να είμαστε υπερβολικοί, αρκεί να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε ως το τέλος την υπερβολή μας.


Στις 23.21 το βράδυ η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, με πολλούς επηρεασμούς και μυστικοπαθείς συμπεριφορές.


Υδροχόοι, Λέοντες, Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες και Δίδυμοι χειρίζονται τις υποθέσεις τους, σαν τον Gary Kasparov τα πιόνια στη σκακιέρα.


Ιχθύες, Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Παρθένοι είναι περισσότερο εγκρατείς, προσεγγίζοντας με πιο ήπιες διαδικασίες τον σκοπό τους.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved