Πλανητικές Απόψεις: Σπάζοντας τις αλυσίδες των μονότονων σχέσεων

Αυτή η Νέα Σελήνη πάνω απ' όλα μας προσκαλεί να σπάσουμε τις σκουριασμένες αλυσίδες στις σχέσεις

Πλανητικές Απόψεις: Σπάζοντας τις αλυσίδες των μονότονων σχέσεων

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Κυριακή στον Υδροχόο είναι μια υπέροχη επιρροή για να δοκιμάσουμε κάποιο πειραματισμό στην αισθηματική/ερωτική ζωή μας. Αν ποτέ δεν υπήρξε ένα κίνητρο για να σπάσουμε τους δικούς μας κανόνες για τα ραντεβού, το ζευγάρωμα, τις σχέσεις και ό, τι αφορά στο ερωτικό κομμάτι μας, αυτή είναι η ώρα.


Ο Υδροχόος έχει να κάνει με το σπάσιμο του status quo. Είναι πολύ εύκολο να πέσουμε θύματα της άνεσης και της ασφάλειας, παρά τις καλύτερες προθέσεις μας. Την μια στιγμή φοράμε τα σέξι εσώρουχα μας και την επόμενη είμαστε με ξεχαρβαλωμένες πυτζάμες και τεράστια παντοφλάκια. Αυτό μπορεί να σκοτώσει και τα πιο μεγάλα πάθη, πιστέψτε με!


Σε περίπτωση που έχει γίνει στάσιμη η ερωτική μας ζωή θα μπορούσαμε να ταρακουνήσουμε τα πράγματα και να φέρουμε πίσω το απρόβλεπτο και την σπίθα. Μια καλή αρχή του Υδροχόου που μπορεί να εφαρμοστεί με άριστα αποτελέσματα: εμποτίζουμε με περισσότερο ρομαντισμό την φιλία μας και με φιλία τα ειδύλλια μας.


Αυτό όμως δεν θα είναι μια εύκολη διαδικασία. Έχουμε δυστυχώς γαλουχηθεί με έναν άλλο τρόπο. Έχουμε την πεποίθηση ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κατέχουμε τους άλλους, τους αποκαλούμε «δικούς μας», «ο εραστής μου», «η γυναίκα μου» και τους θεωρούμε δεδομένους... Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι απεχθάνεται την ρουτίνα και την ανία. Και εν όψει μιας δύσκολης όψης Αφροδίτη – Κρόνου θα μας δοκιμάσει και ερωτικά/αισθηματικά. «Θες φιλέ μου» σου λέει... «συντρόφους ισάξιους που να σου αξίζουν, διεκδικήσετε τους, αλλά βγες από το μοτίβο της καθημερινότητας. Ξανάφερε τον ενθουσιασμό και το απρόβλεπτο στοιχείο στις σχέσεις σου, αλλά χωρίς εξαρτήσεις.»


Συχνά, έχουμε την τάση να ρίχνουμε το φταίξιμο ότι κάποιος άλλος μας πληγώνει ή τη φαντασίωση ότι κάποιος άλλος θα μας βοηθήσει ή θα μας σώσει. Αλλά η Υδροχοοϊκή ενέργεια κάνει focus στη μεγιστοποίηση της ατομικής ελευθερίας. Οι σχέσεις δεν μπορούν πλέον να μας υποδουλώνουν ή να μπαίνουν κάτω από ταμπέλες, πρέπει να μας απελευθερώσουν και να αντανακλούν την ουσιαστική ελευθερία μας.


Καλλιεργούμε λοιπόν, ακριβώς το σωστό ποσοστό της αντικειμενικότητας και της αποκόλλησης, για να ελευθερώσουμε τον εαυτό μας από την επανάληψη των παλιών κουσουριών στην σχέση μας, που ορκιστήκαμε ότι ποτέ δεν θα υποκύψουμε και πάλι. Αυτή η Νέα Σελήνη πάνω απ' όλα μας προσκαλεί να σπάσουμε τις σκουριασμένες αλυσίδες στις σχέσεις και να ελευθερώσουμε τον εαυτό μας για διασκέδαση!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved