Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/2

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα


Στο πυρ το εξώτερο με εγκύκλιο του στέλνει ο αντιπρόεδρος της βουλής τα κοντομάνικα μπλουζάκια, τα τζίν παντελόνια, τις μίνι φούστες και τα τατουάζ με τα οποία κυκλοφορούν Έλληνες βουλευτές, παραβιάζοντας τον ενδυματολογικού κώδικα της βουλής. Περίοδο χάριτος έχει δοθεί σιωπηρά μέχρι και την αποχώρηση της Αφροδίτης από τον Υδροχόο, η οποία σαμποτάρει την επιστροφή στο συντηρητικό ντύσιμο. Από εκεί και μετά με απλές και δημοκρατικές διαδικασίες θα τους ντύσουν όλους στο χακί για να εξασκηθούν επί την ευκαιρία στο «Μάλιστα κύριε». Άντε να μπει και λίγο τάξη στην ελληνική βουλή. Όσο για τα ρούχα τους θα τα μοιράσουν στους άστεγους αλλά μόνο όσοι τους βάλουν φωτιά και τα κάψουν θα πάρουν κουραμάνα. Αν μάλιστα βρεθεί άστεγος που κρατά για φυλαχτό τη φωτογραφία της τρικομματικής θα έχει μείωση στην κατανάλωση ρεύματος. Τι λέτε θα βρεθεί;


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της


Ήλιος=Ουρανός/Άδης=Άδμητος/Ποσάιντον=Κρόνος/Άδμητος=Κιούπιντο/Ζευς=Αφροδίτη/Ποσειδώνας


Ζητήματα υγείας. Ασυνήθιστοι θάνατοι. Η ζωτικότητα σε καταστολή. Μαθητευόμενοι, εκπαιδευόμενοι, βοηθοί. Θέματα με σχολεία και εκπαίδευση. Ίδρυση λέσχης ή εταιρείας. Πρόεδρος ενός νέου ιδρύματος ή κόμματος. Κρυφός θαυμαστής. Συστολή στο φλερτ.


Συμβουλή


Εξετάσεις θα κάνετε ή θα δώσετε σήμερα και πιθανόν να χρειαστεί να πιείτε τη φρέσκια σας πορτοκαλάδα το πρωί για να μη σέρνεστε στη διάρκεια της ημέρας. Ίσως, η καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά για κάποιο πρόσωπο όμως κάποιοι θα διστάσετε να διεκδικήσετε τουλάχιστον ανοιχτά. Υπάρχει μια γενικότερη τάση να κινηθείτε αργά και να αποφύγετε να κάνετε ένα βήμα για το οποίο νιώθετε αβεβαιότητα.


Το απόφθεγμα της ημέρας:
«Δεν μ' αρέσουν οι άνθρωποι που δείχνουν ζήλο για πράγματα που δεν έχουν καμιά αξία.» Oliver Goldsmith


Το τραγούδι της ημέρας:
Βασίλης Τερλέγκας – Με τη φωτογραφία σου

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved