Πλανητικές Απόψεις: Όταν η μαγεία του νερού συναντά την ελευθερία του αέρα…

Το σμίξιμο του Υδάτινου με το Αέρινο στοιχείο

Πλανητικές Απόψεις: Όταν η μαγεία του νερού συναντά την ελευθερία του αέρα…

Σήμερα είναι Πέμπτη και ο κυβερνήτης πλανήτης της ημέρας, είναι ο Δίας. Με αυτήν την λογική κάθε Πέμπτη, θα ασχολούμαστε με θέματα σπιτιού και υγείας. Στο πλανητικό σκηνικό κλέβουν 2 ζώδια την παράσταση, γι' αυτό και εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ενέργεια τους στην καθημερινή μας ζωή.
Το νερό (Ιχθύες) διαλυμένο στον αέρα (Υδροχόος)


Στο τραπέζι


Μαλλί της γριάς ----) μια φαντασίωση κλωσμένης ζάχαρης που διαλύεται αμέσως στη γλώσσα. Είναι κάτι που πραγματικά θα θέλαμε απλώς να δοκιμάσουμε ή είναι μόνο μια οφθαλμαπάτη; Νερό και Αέρας περιστρέφονται σαν μετάξι, μια καθαρά για μένα Υδροχόο-Ιχθύες υπόθεση. Δοκιμάζουμε να φτιάξουμε μόνοι μας τις περιστρεφόμενες λιχουδιές που βλέπουμε συχνά σε εκθέσεις και πανηγύρια. Ω, ναι... νομίζω ξέρετε γιατί μιλώ. Γι' αυτό το ονειρικό μίγμα ζάχαρης!

de7d1b1e7e9839347f337790ca35cb87


Στον κήπο


Φτέρες -----) είναι ένα άλλο μικρό θαύμα που εκφράζει την Υδροχόο-Ιχθύ ενέργεια, που υπάρχει τόση άφθονη στο πλανητικό στερέωμα. Αλήθεια γνωρίζετε ότι οι λεπτεπίλεπτες και μυστηριώδεις φτέρες δεν είναι καν φυτά; Είναι στην πραγματικότητα τα σκελετικά υπολείμματα κάποιου είδους πλάσματος της θάλασσας που σχετίζονται με τα κοράλλια.
Επειδή οι φτέρες αναπαράγονται με ασυνήθιστο τρόπο, εξάπτουν πάντα τη φαντασία των ανθρώπων. Στην αρχή κυκλοφορούσαν κάθε λογής θεωρίες για αυτά τα μυθικά προϊστορικά φυτά που μπορούν να αναπαράγονται χωρίς άνθη και, κυρίως, χωρίς να σχηματίζουν σπόρους. Κατά το μεσαίωνα, φύτευαν φτέρες στους κήπους με τα βότανα για να διώχνουν τα κακά πνεύματα. Έχοντας αυτά κατά νου, είναι η κατάλληλη στιγμή να διακοσμήσουμε τον κήπο μας με αυτά τα μακριά πράσινα φύλλα που σκορπίζουν τη δική τους μαγεία και μας ξαφνιάζουν με την απίστευτη ποικιλία τους, ενώ θα δώσουν ακόμα και στον πιο μουντό κήπο μια αύρα παραμυθιού.


Στο μπάνιο


Μπάνιο με αφρούς και μπουρμπουλήθρες----) Δεν αναφέρομαι φυσικά στην διαδικασία καθαρισμού ενός τυπικού μπάνιου, αλλά σε αυτή με την μπανιέρα γεμάτη με αφρούς και μπουρμπουλήθρες. Παίρνουμε ένα φτηνό αφρόλουτρο (επειδή πρέπει να βάλουμε ΠΑΡΑ πολύ), βεβαιωνόμαστε ότι έχει σφραγιστεί καλά η μπανιέρα και δεν έχουμε διαρροές και εκεί που είναι άδεια αφήνουμε το νερό να τρέχει με πίεση και στο σημείο που πέφτει ρίχνουμε σιγά σιγά το αφρόλουτρο. Όταν ρίξουμε όσο έχουμε σκοπό, μετά απλώς αφήνουμε να γεμίσει η μπανιέρα. Μέχρι να γεμίσει έχει κάνει τρομερό αφρό! Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι εκτός από αφρόλουτρο να προσθέσουμε και τις special μπάλες αφρόλουτρου που λιώνουν και γεμίζουν την μπανιέρα με υπέροχο αφρό και άρωμα. Χωνόμαστε μέσα και αράζουμε!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved