Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6 έως 8/2

Σελήνη στον Αιγόκερω – Υπευθυνότητα, εκρηκτικότητα και προσαρμογή

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6 έως 8/2



Το διήμερο που ακολουθεί βγάζουμε τη στολή της αγγαρείας, φορώντας την επίσημη, υποδεχόμενοι τη Σελήνη στον Αιγόκερω, σήμερα 6/2 στις 19.56 το απόγευμα.


Η αίσθηση του καθήκοντος ξεπροβάλλει μέσα από τους θάμνους της αβεβαιότητας, προτρέποντάς μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, λειτουργώντας πειθαρχημένα και μεθοδικά.
Στις 23.30 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ερμή και παράλληλα στις 23.41 το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζουν από αργά το απόγευμα, δίνουν ιδανική ευκαιρία να κατασκοπεύσουμε τις προθέσεις των άλλων, είτε φανερά, είτε παρασκηνιακά.
Κάθε είδους συζήτηση ευνοείται, με σκοπό να ανακαλύψουμε πληροφορίες που θα φανούν ευεργετικές για τους σκοπούς μας.
Παράλληλα η ευαισθησία που μας διακρίνει, μας κάνει να επιθυμούμε να περιστοιχιστούμε από όμορφα πράγματα και αγαπητούς μας ανθρώπους Οι καλλιτεχνικές εξάψεις που μας εμπνέουν, μας οδηγούν προς ανάλογες δραστηριότητες.
Το βράδυ έχει την αίσθηση της κατανόησης, που πηγάζει από την εσωτερική μας απαίτηση, να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις.


Στις 7/2 στις 2.21 το πρωί, η κορύφωση του εξαγώνου με τον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δίνει σε πολλούς την ευκαιρία να αναλάβουν δράση προς αποκαλύψεις και εξιχνιάσεις. Ιδανικό διάστημα για ντεντεκτιβισμούς, πάσης φύσεως.


Στις 5.36 το πρωί το τετράγωνο με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με ασυγκράτητη διάθεση, άκρως παρορμητική, ενώ αισθανόμαστε σαν βόμβες έτοιμες να εκραγούν. Το θέμα είναι πως θέλουμε να εκραγούμε στα χέρια άλλων, μέσα από ένα πακέτο που θα έχουμε ετοιμάσει με αδίστακτη διάθεση.
Στις 13.20 η σύνοδος με τον Πλούτωνα κάνει ακόμα πιο έντονη τη συναισθηματική μας σφοδρότητα γι αυτό αυτές τις ώρες χρειάζεται προσοχή και σύνεση. Αν έχουμε αποφασίσει να ολοκληρώσουμε κάτι πρέπει να το φτάσουμε στα άκρα, αλλιώς θα δεχτούμε μια μεγάλη ψυχολογική ήττα.
Στις 14.44 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Κρόνο, βοηθάει καθοριστικά στον αυτοέλεγχο και στη σταθεροποίηση της αχαλίνωτης συναισθηματικής έντασης.


Αρκετά καλμαρισμένοι ως το απόγευμα, υποδεχόμαστε τη Σελήνη στον Υδροχόο, στις 21.17 το βράδυ.


Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι δίνουν ρεσιτάλ παρόρμησης, ανυπομονησίας και συναισθηματικής έξαρσης, χωρίς να υπολογίζουν το κόστος.
Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί προσπαθούν να ανακαλύψουν στοιχεία, που θα βοηθήσουν στην επίλυση διαφορών και προβλημάτων.
Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες αποτελούν ένα υπέροχο καλλιτεχνικό και δημιουργικό κουαρτέτο.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved