Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/2

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλή σας ημέρα!
Εύχομαι να είστε καλά και να μην έχετε χάσει μήτε τα μυαλά μήτε τα μαλλιά σας από τις τρομακτικές ειδήσεις που σκάνε κάθε μέρα. Πρώτο θέμα σε όλα τα παράθυρα, η σύλληψη των τεσσάρων από τους επτά τρομοκράτες για τις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης. Αν και ήταν εξοπλισμένοι με βαρύ οπλισμό οι άρτια εκπαιδευμένοι αστυνομικοί τους αφόπλισαν και έπειτα τους έκαναν ένα ειδικού τύπου "welcome", προσθέτοντας μέσω προγράμματος photoshop φυσικά (δεν πιστεύω βλέποντας τους να πήγε το μυαλό σας κάπου αλλού) τόνους χρώματος μοβ – blue marine πέριξ των οφθαλμών. Η μουσική υπόκρουση που θα έπαιζε αν η επιχείρηση της σύλληψης ήταν βίντεο κλιπ θα ήταν το τραγούδι του αείμνηστου του Αγγελόπουλου « Τα μαύρα μάτια σου». Από την άλλη, ο κ. Φώτης Κουβέλης, εκπρόσωπος της υπεύθυνης αριστεράς (σύμφωνα πάντα με βάση τις δηλώσεις του) καταδίκασε την αστυνομική βία. Αντίθετα, την οικονομική βία που υφίσταται κάθε Έλληνας καθημερινά την επικρότησε με βαριές πλατιές της τζίφρες του.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής =Βόρειος Δεσμός/Δίας=Μεσουράνημα/Ποσάιντον=Άδης/Απόλλων=Κρόνος/Μεσουράνημα

Έκφραση σκέψεων. Μεμονωμένες απόψεις και ιδέες. Συζητήσεις περί ένδειας, ελλείψεων και επιδημιών. Αναζήτηση τρόπων διαφυγής. Εξιλέωση που ακολουθείται από χωρισμό. Ψυχαγωγία.

Συμβουλή

Σήμερα θα έχετε ιδέες, θα εκφράσετε απόψεις και θα μιλήσετε για τη γνωστή και μη εξαιρετέα από τον κύκλο συζητήσεων... «κρίση». Όχι αυτή που σας πιάνει με αυτά που συμβαίνουν γύρω σας αλλά αυτή που ζείτε καθημερινά στο πετσί σας. Ίσως αναζητήσετε λύσεις για το πώς θα ξεφύγετε από τα δαιδαλώδη πλοκάμια της και θα χειριστείτε τα συνεχόμενα προβλήματα που γεννάει. Πράγμα δύσκολο μας όχι ακατόρθωτο. Αποφύγετε τους αρνητικούς τρόπους διαφυγής (όπως φαγητό, πότο, ουσίες και συναφή) που σας ρίχνουν από την μια παγίδα στην άλλη. Σίγουρα, η διέξοδος από την καθημερινότητα και της έγνοιες της είναι απαραίτητη. Ένα τρόπος είναι η τέχνη, σε όλες τις μορφές της. Επιλέξτε μια!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όλοι οι μεγάλοι διέθεταν διαίσθηση. Ήξεραν, χωρίς πολλές αναλύσεις και εξηγήσεις, αυτό που έπρεπε να ξέρουν.» Alexis Carrel

Το τραγούδι της ημέρας: Guns n'Roses – You could be mine

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved