Πλανητικές Απόψεις: Πώς να ρίξετε το αντικείμενο του πόθου σας!

Ερμής στους Ιχθύες: Ψιθύρισε μου λόγια γλυκά, ψιθύρισε μου λόγια τρυφερά...

Πλανητικές Απόψεις: Πώς να ρίξετε το αντικείμενο του πόθου σας!

Αν πραγματικά πιστεύετε ότι το αντικείμενο του πόθου σας, που έχετε επενδύσει τόσο καιρό και αποτελεί το κύριο θέμα στις ονειροπολήσεις σας, είναι γραφτό να γίνει δικό σας, ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας στους Ιχθύες, από σήμερα, σας έχει συμβουλές για να την προσεγγίσετε.
Είναι καλό να θυμάστε ότι η μη λεκτική επικοινωνία πρωτοστατεί, ενώ θα είστε πιο επιρρεπείς σε μια βαθύτερη εκτίμηση των συναισθημάτων και του σιωπηλού πάθους.

Φροντίστε να χρησιμοποιείτε πολύ περισσότερες χειρονομίες που θα συνοδεύουν τις συζητήσεις σας και να δείξετε εικόνες περισσότερες από το συνηθισμένο. Όλη αυτή η ενέργεια που παίρνει τη θέση της προφορικής συνομιλίας, μπορεί συχνά να είναι σαφέστερη από τις λέξεις, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι θα υπάρχουν παρεξηγήσεις, καθώς η ακρίβεια της γλώσσας είναι δύσκολη, όταν οι εικόνες δεν απεικονίζουν τις χίλιες λέξεις που θα θέλατε να εκφράσετε.


Προσπαθήστε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον της περισσότερο με τη γλώσσα του σώματος σας, αν και φυσικά υπάρχει ο κίνδυνος να παρερμηνευτούν οι προθέσεις σας και να βρεθείτε στα κρύα του λουτρού.

mesa38

Ο Ερμής στους Ιχθύες είναι ακριβώς η στιγμή για να την «μολύνεται» με την αίσθηση ότι η σύνδεση μεταξύ σας, πηγαίνει πολύ βαθύτερα απ' ό, τι η φυσική. Υπάρχει κάρμα μεταξύ σας που πρέπει να εργαστείτε μαζί και αυτό μπορεί να γίνει μέσω σεξουαλικής θεραπείας. Είστε εδώ για να σώσετε την ψυχή της. Αν θα σας πιστέψει; Χα μπορεί και όχι, αλλά εμάς τις γυναίκες μας αρέσει να ακούμε αυτά τα παλαβά.

Άλλωστε, ο Ερμής στους Ιχθύες είναι μια ευκαιρία που περιμένουμε να συμβεί. Είναι σαν σας ικετεύει. «Πήγαινε βαθύτερα» λέει «Φτάσε στο μεδούλι της ύπαρξης της». «Λοιπόν γλυκιά μου....» πέστε της... «τι περισσότερο θέλεις να μάθεις; Τι περισσότερο θέλεις να αποκαλύψεις; Τι περισσότερο θέλεις, για να είμαι η μία και μοναδική σου αγάπη;»

Αυτή είναι η ευκαιρία σας για να σπάσετε τα τείχη και να εισβάλετε στο κάστρο της. Είναι η ευκαιρία σας να γίνετε ονειρικός, ποιητικός και ρομαντικός. Εσείς οι άνδρες που φοβάστε μην χάσετε τον ανδρισμό σας, τολμήστε! Η ερωτική επικοινωνία αυτήν την στιγμή, θα πρέπει να υπερβαίνει τον κινηματογράφο και τη λογική... τα θέματα του έρωτα πρέπει να πάνε πέρα από τις λέξεις.
Άλλωστε, οι αναστολές γενικότερα θα είναι λιγότερες και θα είστε περισσότερο διατεθειμένοι να πείτε αυτό που «αισθάνεστε» και όχι ό, τι θα έπρεπε να πείτε.
Ταιριάξτε λοιπόν τους ευσεβείς πόθους σας σε αυτό το επίπεδο και θα έχετε πλήρη αξιοποίηση του Ερμή στους Ιχθύες.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved