Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/1 έως 2/2

Σελήνη στον Ζυγό – Η άνοιξη μέσα στο καταχείμωνο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/1 έως 2/2

Το διήμερο που ακολουθεί προορίζεται να είναι γεμάτο από αβρότητες, θεωρητικές εξάρσεις και καλαισθησία, εφόσον η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 31/1 στις 8.36 το πρωί.

Με τον Ήλιο στον φιλικό Υδροχόο να δίνει ώθηση στην κουλτούρα κάτω από το αυστηρά επιτήδειο τετράγωνο του Κρόνου, η διάθεση μοιάζει με σχολιασμό εντυπώσεων σε μια πολυσυζητημένη έκθεση ζωγραφικής.

Από το πρωί αισθανόμαστε πως θα πρέπει να συμπεριφερθούμε με διπλωματία και ευγένεια, ενώ θα χρειαστεί να βάλουμε ξανά το κλειδί στην πόρτα, επιστρέφοντας για να προσθέσουμε ένα καλόγουστο αξεσουάρ, στο ντύσιμό μας.

Στις 18.42 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει από το μεσημέρι και λίγο αργότερα στις 20.00 το βράδυ το τρίγωνο με τον Δία, κλείνουν την ημέρα ευδιάθετα και πανηγυρικά.

Μια πρωτότυπη έξοδος, μια επίσκεψη σε ανθρώπους που έχουμε να δούμε καιρό, ένας καλός και υποστηρικτικός λόγος, μια ασυνήθιστη προτροπή, αλλά και μια καθοριστική μεσολάβηση, είναι αρκετά για να μας ενθουσιάσουν, συνθέτοντας μια ευχάριστη μέρα.

Την 1η Φεβρουαρίου ο μήνας ξεκινάει με το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 3.16 το πρωί, επηρεάζοντας από το προηγούμενο βράδυ την έκφραση και το μέγεθος του πάθους της.

Στις 7.02 το πρωί το τρίγωνο με τον Ήλιο μας κάνει να ευχόμαστε «Καλό μήνα» εννοώντας το πραγματικά, νιώθοντας απελευθερωμένοι από τη συνήθη ψυχρή και αμήχανη έκφραση.

Η μέρα μας δίνει την ευκαιρία να εξωτερικευτούμε, να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα, να συζητήσουμε επείγοντα θέματα, ξεδιπλώνοντας την ισορροπημένη συναισθηματική μας διάσταση.

Στις 2/2 πλέον στις 3.02 το πρωί το τρίγωνο με τον Ερμή δίνει μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη και ανάταση από συζητήσεις που ευνοούνται το προηγούμενο βράδυ και από τις οποίες λαμβάνουμε ευχάριστες ειδήσεις, υποσχέσεις ή διαβεβαιώσεις.

Στις 14.02 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, αφήνοντας παρακαταθήκη το χαμόγελό μας.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Τοξότες, συναγωνίζονται στο ποιος θα πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι από μια τούρτα που η γεύση της υπερκαλύπτει, ακόμα σε ελάχιστη ποσότητα.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τις αισιόδοξες προτροπές, ενώ Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, αρκούνται στο να σχολιάζουν έκπληκτοι το ανοιξιάτικο πρόσωπο του διημέρου.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved