Lunar Dance: Η αγάπη είναι πυξίδα…

Η Σελήνη στον Ζυγό είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να δούμε μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου

Lunar Dance: Η αγάπη είναι πυξίδα…

Ήλιος στον Υδροχόο/ Σελήνη στον Ζυγό

Υπάρχει ένα βιβλίο που είχα διαβάσει όταν ήμουν πολύ μικρή και αφoρά την ιστορία ενός μικρού πουλιού, που χωρίζεται από τη μαμά του και περιπλανιέται ζητώντας από τους πάντες, από αγελάδες μέχρι σκυλιά και από γατάκια μέχρι κοτόπουλα για το αν είναι η μητέρα του.

Πρόκειται για την αναζήτηση, εύρεση και την τοποθέτηση μας σε ένα ευρύτερο κοσμικό, κοινωνικό επίπεδο. Είναι πραγματικά βασικό σήμερα το ότι η αγάπη είναι μια πυξίδα, μέσα στο κοινωνικό σύνολο που ζούμε. Και η επιρροή του Υδροχόου, μας ζητά να βρούμε την θέση μας σε αυτό το γενικότερο κοινωνικό πλαίσιο.

Συχνά κι εγώ όταν δεν είμαι σίγουρη για την επιλογή, μπαίνω στον πειρασμό να ρωτήσω από την επιλογή αυτή ή το πρόσωπο, αν με αγαπά.

Είμαι σαν το μικρό πουλί που ψάχνει ρητορικά την μαμά του. Ζητώ απ' όλους και για όλα, μια απάντηση.

mesa

Το λέω στο facebook, το ρωτώ σε εσάς, στα εστιατόρια, στις εταιρείες, στην δουλειά μου. Στους φίλους και αυτούς που θέλουν να γίνουν φίλοι μου. Στους εραστές και σε άλλες ποικίλες και διάφορες σχέσεις της ζωής μου.

Σε εσάς: Σας ενδιαφέρουν αυτά που γράφω; Θέλετε το καλύτερο για μένα; Θέλετε να διασκεδάζετε ή να μάθετε κάτι;

Σε μια εταιρεία: Αγαπητή (τάδε φίρμα) βιομηχανίας τροφίμων, κάνεις πως μ 'αγαπάς, αλλά θέλεις να μου δώσεις ειλικρινά τα καλύτερα, πιο θρεπτικά τρόφιμα και την εμπειρία που μπορείτε ενδεχομένως να παρέχετε;

Είναι απλά μια γρήγορη ερώτηση, αλλά αυτό που γίνεται βαθιά μέσα μου, με κάνει να καταλαβαίνω για ποια πράγματα και ανθρώπους θα πρέπει να δώσω την προσοχή μου, τα χρήματα και την αγάπη μου. Η Σελήνη στον Ζυγό είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να δούμε μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου, αν όμως αισθάνεστε πίεση για το «όχι» σας, τότε μάλλον θα δείτε ότι δεν είναι σωστό για εσάς.

Κανείς δεν θα το αμφισβητήσει αυτό.

Ή, αν κάποιος το κάνει, τότε ξέρετε εσωτερικά ξεκάθαρα ότι αυτό το πρόσωπο δεν έχει τα συμφέροντά του στην καρδιά σας.

Κανείς - κανένα πρόσωπο, καμία εταιρεία, καμία βιομηχανία, καμία κυβέρνηση – o οποίος σας αγαπά πραγματικά, δεν θα σας ζητήσει να θυσιάσετε ή να κάνετε πράγματα που βάζουν τα οικονομικά σας, την οικογένειά σας και τον αυτοσεβασμό σας σε κίνδυνο.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved