Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/1

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

«Υπάρχει σίγουρα μια αχτίδα ελπίδας, ένα φως στην άκρη του τούνελ» δήλωσε ο υπουργός οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και αναθάρρησε η καρδιά κάθε Έλληνα άνεργου, άστεγου, νεόπτωχου και κάθε πολίτη που τον έχει φάει το άγχος πως θα πληρώσει τους συνεχώς αυξανόμενους φόρους. Αυτό ήταν φίλοι μου, ένας χρόνος έμεινε, μουλαρώστε, σφίξτε το ζωνάρι, βάλετε τα κεφάλια μέσα και κάνετε υπομονή 365 ημέρες ακόμα. Άντε δεν θέλω κατσουφιές και αρνητικές σκέψεις, αισιοδοξία και καλή καρδιά. Τα δυσκολότερα πέρασαν βρε και του χρόνου θα τα θυμόσαστε και θα γελάτε. Εξάλλου, τα ίδια δεν έλεγε και ο Παπακωνσταντίνου; Ναι, βέβαια προέβλεπε ότι «θα επιστρέψουμε στις αγορές το β' εξάμηνο του 2011 ή το αργότερο το 2012». Μη βλέπετε που των έφαγαν οι λίστες παραπόνων της πολιτικής του ατζέντας, αν δεν ήταν αυτές θα είχε πέσει μέσα στην πρόβλεψη. Άντε αν δεν ήταν το 2011,να ήταν το 2111.Τι είναι 100 χρόνια; Τίποτα, πάντως, για αυτούς που βλέπουν όλους και τα πάντα ως αριθμούς.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Άδμητος=Κρόνος/Απόλλων=Ωροσκόπος/ΜηδενικήΚριού=Πλούτωνας/Ζευς=ΜηδενικήΚριού/Αφροδίτη

Τρομακτικές ενέργειες. Στρατιωτική εκπαίδευση. Συμμετοχή σε μια ομαδική εργασία. Ιδιοκτησιακές υποχρεώσεις. Πρακτικότητα. Οικοκυρικός προγραμματισμός. Ερωτικές συνευρέσεις. Δεσμοί. Συγγενείς από τη πλευρά της μητέρας.

Συμβουλή

Δραστήριοι σε θέματα πρακτικής φύσεως θα είστε σήμερα και συγχρόνως θα έχετε την τάση να αποκτήσετε ή να χρησιμοποιήσετε τεχνικές γνώσεις. Ο έρωτας σήμερα είναι σαν μια φωτιά που για να ανάψει χρειάζεται πρώτα να έχετε στη διάθεση σας τα κατάλληλα υλικά, το χώρο και φυσικά τον αναπτήρα του πάθους. Προνοείστε για να ζήσετε την τελειότητα, ψυχή τε και σώματι, αντί να φανείτε ο πιο αδύνατος κρίκος.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ένα μουλάρι θα σου δουλέψει για δέκα χρόνια πρόθυμα και υπομονετικά, για να έχει το προνόμιο να σε κλωτσήσει μια φορά.» William Faulkner

Το τραγούδι της ημέρας: Με τόσο ψέματα που ντύθηκαν οι λέξεις – Αλκίνοος Ιωαννίδης

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved