Lunar Dance: Βρίσκουμε τον εαυτό μας στη φύση

Η Σελήνη στην Παρθένο, μας δίνει την αίσθηση ότι αυτό που συμβαίνει με τη φύση, γίνεται για στους εαυτούς μας.

Lunar Dance: Βρίσκουμε τον εαυτό μας στη φύση

Ήλιος στον Υδροχόο/Σελήνη στην Παρθένο

Το Σεληνιακό vibe της Παρθένου σήμερα, μας προτρέπει σε μια πολύ, ήσυχη εσωτερική στιγμή, όπου μπορούμε να βρούμε την καθοδήγησή μας. Ήρθε η ώρα του check-in του δικού μας συστήματος, για να βελτιώσουμε τα πράγματα και να προετοιμαστούμε.

Παίρνουμε το χρόνο μας για να βρούμε ένα ήσυχο μέρος. Και στην συνέχεια μπορούμε να αναλύσουμε την κατάσταση της υγείας μας, τις σχέσεις μας, τη ζωή και την εργασία από μια σαφέστερη άποψη. Η Παρθένος έχει να κάνει με την προσεκτική ανάλυση των κομματιών του συνόλου. Και όταν είμαστε μόνοι με τον εαυτό μας, μπορούμε να συλλογιστούμε, μέχρι οι πρακτικές λύσεις να έρθουν στο προσκήνιο.

Αν θέλετε την συμβουλή μου, βρίσκουμε ένα παρθένο μέρος ή δάσος που κάνει θαύματα στο πνεύμα. Υπάρχει κάτι ανεκτίμητο στα σπάνια μέρη που δεν έχουν ποτέ αναπτυχθεί. Είναι γεμάτα από μικρά πράγματα που βουίζουν και ενδημικά φυτά. Είναι ένα αρμονικό σύστημα που δημιουργήθηκε με φυσικό τρόπο.

mesa_keimeno

Αν δεν υπάρχει τέτοιο μέρος κοντά μας, μπορούμε να καθίσουμε ανάμεσα στα δέντρα στο πάρκο και να νιώσουμε ότι εναρμονιζόμαστε με τη φυσική διαδικασία, αντί να προσπαθούμε να κοντρολάρουμε τα πράγματα, με αφύσικο έλεγχο στην καθημερινή πραγματικότητα μας. Η δύσκολη όψη Ηλίου-Κρόνου που συντελείται σήμερα επίσης, μας φέρνει μια μελαγχολική διάθεση, καθώς ο Κρόνος έχει μια ψυχρή/ξηρή φύση και η επαφή με τον Ήλιο γίνεται ακόμη πιο σημαντική. Η Σελήνη στην Παρθένο, μας δίνει την αίσθηση ότι αυτό που συμβαίνει με τη φύση, γίνεται για στους εαυτούς μας.

Άλλωστε η Σελήνη εδώ μας δίνει την ώθηση για να βελτιώσουμε. Αλλά αυτό θα πρέπει να είναι μια διαδικασία, όχι στόχος και προϋποθέτει να δεχτούμε το πού βρισκόμαστε μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει ποτέ μια γραμμή που όλοι τερματίζουμε, όπου όλοι είμαστε τέλειοι και οι ζωές μας είναι σε άριστη κατάσταση. Η Σελήνη στην Παρθένο, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθούμε χωρίς πρόγραμμα, αλλά υπάρχουν φορές που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα χαλαρά και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα. Η τελειομανία είναι μια παγίδα που μας κάνει τέρατα ελέγχου και αυτό είναι το δικό της είδος δυσαρμονίας.

Έτσι, όταν σήμερα κάνουμε την κριτική μας, ας προσπαθήσουμε να μην αυτό-καταδικαζόμαστε. Αφήνουμε τη μετάλλαξή του vibe της Παρθένου να μας δώσει την ελπίδα ότι μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές και ότι μπορούν να συμβούν, αλλά όχι εν μία νυκτί. Γιατί στην τελική, είμαστε όλοι ένα έργο σε εξέλιξη...


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved