Γενέθλια στις 29/1: Πώς θα είναι η χρονιά σας;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά της χρονιάς για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 29/1: Πώς θα είναι η χρονιά σας;

Γενικές τάσεις

Στο κοσμικό ρολόι της ζωής σας σημαίνει μια ακόμη «ώρα Κρόνου», οπότε έχετε την ευκαιρία να βάλετε πολλά πράγματα στη θέση τους, περικόπτοντας παράλληλα τα περιττά. Η κάλυψη πρότερων υποχρεώσεων, η αξιολόγηση των πεπραγμένων σας και η ανάδειξη των βασικών ικανοτήτων σας, θα συνδυαστούν πιθανότατα με σκληρή εργασία, την επιστράτευση της εμπειρίας σας και την θεμελίωση μιας πορείας, η οποία μπορεί να ξεκινά δύσκολα αλλά έχει όλες τις προδιαγραφές να σταθεροποιηθεί και να πετύχει. Απαραίτητη προϋπόθεση γι' αυτό είναι να αποφύγετε τα ανοίγματα, τα μεγαλεπήβολα σχέδια και ιδίως τις επαγγελματικές συνεργασίες. Είναι προτιμότερο να τα πάρετε όλα «επ' ώμου», παρά να «κρεμαστείτε» από άλλους.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Οι επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις δεν θα σας επιτρέψουν να αφιερώσετε χρόνο στην προσωπική σας ζωή, η οποία από μια άποψη «μπαίνει σε ψυγείο». Τα προβλήματα και οι ευθύνες μπορεί να είναι είτε δικά σας, είτε του συντρόφου σας αλλά σε κάθε περίπτωση θα σας «στριμώξουν», αναγκάζοντας σας να δείτε την σχέση σας σε μια μάλλον επαγγελματική βάση.

Αδέσμευτοι: Για εσάς, ο δρόμος για μια νέα σχέση είναι ανοικτός, συνοδευόμενος ωστόσο από δυσκολίες σε άλλους τομείς της ζωής σας. Έτσι, το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιήσετε το πλεονέκτημα σας ως «αποκούμπι» και όαση στις πιεστικές υποχρεώσεις σας, κάτι που σημαίνει ότι με την πρώτη αναποδιά θα «κόψετε λάσπη». Ακόμη κι έτσι όμως θα έχετε μια δεύτερη ή τρίτη ευκαιρία να σχετιστείτε με ένα πρόσωπο που δεν εγείρει πιεστικές απαιτήσεις.

Οικονομικά

Είναι ίσως ο πιο «καυτός» τομέας της χρονιάς, όπου καλείστε να ρίξετε το μεγαλύτερο βάρος των προσπαθειών σας και να θέσετε τις βάσεις μιας νέας πορείας. Η γνώση και η εμπειρία που έχετε συσσωρεύσει μέχρι σήμερα θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάποιους από τους στόχους σας, αρκεί βέβαια να χρησιμοποιηθούν. Γενικά ό, τι πετύχετε θα το πετύχετε μόνοι σας και μάλιστα μέσα από έναν δύσκολο δρόμο. Για τους πιο άτυχους, η χρονιά θα σημαδευτεί από απορρίψεις και αδιέξοδα, που όμως τελικά θα σας δώσουν την «πάσα» να αποφασίσετε τι σας ταιριάζει και τι όχι. Αν κινηθείτε με βάση τις πραγματικά δικές σας επιθυμίες, τα οφέλη που θα αποκομίσετε θα είναι σημαντικά, έστω κι αν δεν μεταφραστούν άμεσα σε κάτι πιο απτό. Υπάρχει χρόνος για όλα και δεν πρέπει να απογοητεύεστε ή να κάνετε σπασμωδικές ενέργειες. Αντίθετα, αν υποταχθείτε σε επιθυμίες τρίτων, κινδυνεύετε να κάνετε όλη τη «βρώμικη» δουλειά, εισπράττοντας τελικά την αχαριστία.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved