Lunar Dance: Προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Ήλιος στον Υδροχόο/Σελήνη στην Παρθένο

Lunar Dance: Προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε αυτούς που έχουν ανάγκη


Μέσα σε ένα μήνα Υδροχόου, η ευάερη ποιότητα εισέρχεται στις ζωές μας και μας δίνει την οπτική να γίνουμε μέρος μιας ομάδας κάποιου είδους, της κοινότητας ή ενός συλλόγου για ένα ιδανικό ή σκοπό. Από την άλλη, τα κατοικίδια ζώα είναι ένα από τα πράγματα που η Παρθένος κυβερνά. Για να είμαστε ακριβείς- τα μικρά ζώα - και αυτή ακριβώς την στιγμή θα ήταν σωστό να αφήσουμε την ενέργεια της Σελήνης της Παρθένου, να μας στρέψει την προσοχή σε αυτά. Τα δικαιώματα των ζώων είναι ένα σημαντικό και ιδιαίτερο θέμα που φέρνει αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε διασώστες, φιλοζωικές ομάδες και σε όλους αυτούς που θεωρούν τον εαυτό τους ευθυγραμμισμένο προς μια αντίθετη γνώμη. Η Παρθένος όμως, έχει τα χέρια ανοιχτά για όλα τα μικρά πλάσματα και εγώ η ίδια δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι ειδικότερα τα άτομα που βρίσκονται κάτω από την επιρροή του ζωδίου, έχουν περάσει αμέτρητες ώρες για την περιποίηση κάποιου αδέσποτου.

Καθώς η Σελήνη διελαύνει την Παρθένο, μπορούμε να κάνουμε μια δωρεά στο τοπικό καταφύγιο ζώων - τα χρήματά μας, κάτι που χρειάζονται ή γιατί όχι να γίνουμε εθελοντές. Είναι κάτι, που είναι πολύ εύκολο πράγμα για να γίνει! Κάθε καταφύγιο έχει μια λίστα που συνήθως αποτελείται από πράγματα όπως χλωρίνη, παλιές πετσέτες ή κουβέρτες, χαρτί κουζίνας, απλά μικρά πράγματα που μπορεί να αποτρέψουν μια ασθένεια ή να παρέχουν ένα κρεβάτι για ένα αδέσποτο.

syssitio-helping_people

Αν τα πάλι τα ζώα δεν είναι το ευαίσθητο μας σημείο και δείχνει να μην μας αφορά, υπάρχουν πολλά καταφύγια για ανθρώπους, ειδικότερα στις ήμερες μας, που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και χρειάζονται βοήθεια απεγνωσμένα. Ας βάλουμε λίγη σούπα στην κατσαρόλα για να σιγοβράσει και πιστέψτε με θα εξυπηρετήσει αρκετούς. Θυμόμαστε λοιπόν πως η υπηρεσία είναι μια ποιότητα της Παρθένου και ο Υδροχόος μας υποδεικνύει ότι είναι ώρα να την θέσουμε στην διάθεση του γενικότερου κοινωνικού συνόλου.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved