Γενέθλια στις 27/1: Πώς θα είναι η χρονιά σας;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά της χρονιάς για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 27/1: Πώς θα είναι η χρονιά σας;

Γενικές τάσεις

Το δικαίωμα στο όνειρο είναι μάλλον η πιο θετική διάσταση των κοσμικών επιρροών που θα σας συνοδεύσουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Οι πιο τυχεροί δηλαδή, θα δείτε να συμβαίνουν πράγματα και θάματα στη ζωή σας -με την καλή έννοια- ενώ πολλά από τα εμπόδια που σας ταλαιπωρούσαν θα εξαφανιστούν. Από την άλλη πλευρά όμως, ιδιαίτερα στις οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις σας καλείστε να τηρήσετε όλους τους κανόνες ασφαλείας, αφού ο Κρόνος είναι πρόθυμος να θέσει νέους όρους και δυσκολίες ή να σας προσφέρει μια μεγαλοπρεπή διάψευση!

Το ποιά από τις δύο τάσεις θα επικρατήσει τελικά είναι καθαρά θέμα των γενέθλιων προδιαγραφών σας, οπότε καλού-κακού φροντίστε να κινηθείτε με μέτρο.

Ανεξάρτητα με όλα αυτά πάντως, ενδέχεται να προκύψει μια έντονη νομική διαμάχη.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Με την Πανσέληνο να δεσπόζει στα γενέθλια σας, το πιθανότερο είναι να βιώσετε «ταλαντώσεις» στη σχέση σας με τις καλές στιγμές να διαδέχονται τις δύσκολες και αντιστρόφως. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες, χωρίς να παρασύρεστε από (προσωρινά) φαινόμενα.

Αδέσμευτοι:

Οι προσφορές δεν θα σας λείψουν, το αντίθετο κάποιες στιγμές δεν θα ξέρετε από που να αρχίσετε και που να τελειώσετε. Η αστάθεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό της χρονιάς, οπότε περάστε καλά μεν αλλά κρατείστε μικρό καλάθι.

Οικονομικά

Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να βρείτε κάποιες «άκρες» που θα συμβάλλουν στην βελτίωση των επαγγελματικών και των οικονομικών σας. Από εκεί κι ύστερα όμως θα πρέπει να εξαντλήσετε τις ικανότητες και το ταλέντο σας, αφού μια ενδεχόμενη αποτυχία θα σημάνει πιθανότατα και το τέλος του ονείρου. Αποφύγετε επίσης τις συνεργασίες κι αν είστε ήδη σε τέτοιο καθεστώς, προετοιμαστείτε για... μάχες!

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved