Lunar Dance: Δημιουργικότητα και γονιμότητα

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 -Ήλιος στον Υδροχόο/ Πανσέληνος στον Λέοντα

Lunar Dance: Δημιουργικότητα και γονιμότητα

Κάτω από την επιρροή της δημιουργικής Πανσελήνου στον Λέοντα θα μπορούσαμε να κάνουμε τα έξης:


  • Ένα κολάζ φωτογραφιών με το ιδανικό μας ταίρι.

Ο Λέων αντιλαμβάνεται ότι τα ειδύλλια και τα ρομάντζα μας επιτρέπουν μια άμεση σύνδεση με το θείο. Μπορούμε λοιπόν να ενεργοποιήσουμε το πνεύμα μας για σχέση, κάνοντας ένα φανταστικό κολάζ από το ιδανικό μας ταίρι. Καθόμαστε κάτω με μια στοίβα από περιοδικά, ψαλίδι, κόλλα stick και ένα κομμάτι πινάκα. Διαλέγουμε και κόβουμε διαφορές εικόνες, που κάνουν την καρδιά μας να χτύπα λίγο περισσότερο. Μετά τις κολλάμε όλες μαζί στον πίνακα και στη συνέχεια εξετάζουμε και αναλύουμε το τελικό κολάζ. Τι βλέπουμε; Θα ενθουσιαστούμε με τα μηνύματα που μας δίνει το υποσυνείδητό μας. Πως ήξερε αλήθεια, ότι θέλαμε ακριβώς αυτό;

  • Δίνουμε γέννηση σε κάτι.

Ο Λέων είναι το σημάδι της γονιμότητας και η πανσέληνος μας στέλνει κάτω από το μεγάλο κοσμικό κανάλι γέννησης. Εάν ονειρευόμαστε μωρά, αυτή είναι η εβδομάδα για να αναλάβουμε αποφασιστική δράση. Κόβουμε τους δεσμούς με συντρόφους που φοβούνται να πάνε παρακάτω και να δεσμευτούν (ποτέ δεν θα σταματήσουν να διστάζουν) και βρίσκουμε κάποιον που συμμερίζεται την επιθυμία μας να οικοδομήσουμε μια οικογένεια, είτε μέσω της φυσικής γέννησης, είτε μέσω της υιοθεσίας.

kentriki_3

Αν χρειάζεται μπορούμε να διερευνήσουμε θεραπείες γονιμότητας, να επισκεφτούμε κάποιον γιατρό με την ανάλογη ειδικότητα ή απλά να προσπαθήσουμε για μωρό με φυσικό τρόπο. Μεταφορικά μιλώντας, αυτή η πανσέληνος μπορεί να σηματοδοτεί μια στιγμή για να γεννήσουμε ένα δημιουργικό εγχείρημα. Ξεκινάμε ότι επιχείρηση χρησιμοποιεί τα ταλέντα μας, κάνουμε το προσχέδιο για την αυτοβιογραφία μας ή ζωγραφίζουμε το επόμενο αριστούργημα που θα προσθέσουμε στην συλλογή μας. Λαμβάνοντας το πρώτο βήμα κοντά σε αυτό το γεμάτο φεγγάρι, βάζουμε τη δύναμη του κοινού πίσω από τις προσπάθειές μας.


  • Τεντώνουμε την σπονδυλική στήλη μας, ανοίγουμε την καρδιά μας.

Κάθε ζώδιο σχετίζεται με κάποια περιοχή του σώματος. Για τον Λέοντα, είναι η καρδιά, το πάνω μέρος της πλάτης και η σπονδυλική στήλη. Ξεδιπλώνουμε ότι χαλάκι γιόγκα έχουμε και ενεργοποιούμε τις αντίστοιχες περιοχές κάνοντας στάσεις όπως η γέφυρα, ο τροχός ή οποιεσδήποτε άλλες στάσεις που επεκτείνουν την περιοχή της καρδιάς, ενώ ταυτόχρονα τεντώνουν την σπονδυλική στήλη. Ενεργοποιώντας τα λιονταρίσια αυτά μέρη του σώματος, μας βοηθά να συνδεθούμε με την υπόσχεση του Λέοντα για δημιουργικότητα, γονιμότητα, ρομαντισμό και αυτό-έκφραση.



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved