Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 29/1

Σελήνη στον Λέοντα – Πανσέληνος με πολλές συναισθηματικές διαταραχές

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 29/1

Σαν τον καιρό που αλλάζει πρόσωπα κάθε μία ώρα, και εκεί που λες να βάλω το ελαφρύ μπουφάν μου μη σκάσω, εκεί είναι που νιώθεις να τουρτουρίζεις από την ξαφνική σκοτεινιά που εκμηδενίζει την ήλιο. Έτσι ακριβώς αναμένεται να μας ξαφνιάσει και η Σελήνη, περνώντας στον Λέοντα σήμερα 26/1 στις 16.21 το απόγευμα.

Η πρώτη της μοιραία συνάντηση πραγματοποιείται στις 2.51 το πρωί της 27ης, σε αρμονική όψη με τον Ουρανό, της οποίας την επιρροή θα αισθανθούμε από αργά το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας. Η παράλληλη αρμονική όψη με τον Δία στις 4.36 το πρωί, δημιουργεί μια αλυσίδα πολύ συγκεκριμένων διαθέσεων, που έχουν να κάνουν με το πώς χειριζόμαστε τις καταστάσεις. Οι όψεις αυτές μας προετοιμάζουν ώστε να ενεργοποιηθούμε στους τομείς που επιθυμεί ο καθένας και να πράξουμε με διαφορετικό τρόπο από ότι πράτταμε ως τώρα.

Η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός, η αξιοπρέπεια και η ανυποχώρητη στάση, απέναντι σε κάθε τι άδικο, καταπιεστικό και αφόρητο, κυριαρχούν, οδηγώντας μας σε αποφασιστικές κινήσεις.

Στις 6.38 το πρωί η αντίθεση με τον Ήλιο έρχεται να σηματοδοτήσει την κορύφωση της πρώτης Πανσελήνου του χρόνου, με την οποία φωτίζονται όλες εκείνες οι πλευρές που δεν μας καλύπτουν, προτρέποντάς μας να κάνουμε κάτι για να απελευθερωθούμε από τη δουλεία που έχουμε υποπέσει.

Η μέρα ξεκινά δυναμικά, δραστήρια και με πολλά απρόσμενα γεγονότα.

Στις 13.42 όμως το μεσημέρι, η κορύφωση του τετραγώνου με τον Κρόνο που επηρεάζει και αυτή από το πρωί, διχάζει και ακινητοποιεί τις υπεραισιόδοξες κινήσεις μας.

Άλλοι καταφέρνουν να υπερισχύσουν και άλλοι παγιδεύονται στις επιθυμίες τους μια ακόμη φορά. Νιώθουμε σαν να μας ετοιμάζουν ένα υπέροχο τραπέζι, αλλά να μας δένουν τα χέρια, προσπαθώντας να απολαύσουμε το φαγητό. Αυτό σημαίνει πως ή προσπαθούμε με πείσμα να τα καταφέρουμε, ή πνιγόμαστε από αυτό που θα μας κάτσει στο λαιμό.

Προσοχή λοιπόν αυτές τις μέρες στους χειρισμούς μας και στην αυτοπεποίθηση που μας ξεγελά και μας παγιδεύει.

Στις 20.10 το βράδυ η αντίθεση με τον Υδροχοικό Ερμή, φέρνει αναστάτωση, δυσκολεύοντας την επικοινωνία. Καλό θα ήταν να μην προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε ένα θέμα με συζήτηση, η οποία δεν θα καταλήξει πουθενά και ακόμα καλύτερα να μην πάρουμε καμιά γενναία απόφαση ως το βράδυ.

Στις 28/1 το κλίμα παραμένει σε ένταση με μεγάλες εναλλαγές διάθεσης και γεγονότων, ώσπου στις 18.58 το απόγευμα η κορύφωση της αντίθεσης με τον Άρη δίνει την χαριστική βολή στην ψυχολογική μας υπερκόπωση. Από το νωρίς το μεσημέρι ως το βράδυ, η ευερέθιστη διάθεση, τα νεύρα και η κακοδιαθεσία ψάχνουν θεωρητικά και διανοητικά επιχειρήματα που δεν οδηγούν πουθενά. Ας διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας αυτές τις ώρες και ας εκτονωθούμε σε ομαδικές δραστηριότητες κοινού σκοπού.

Στις 29/1 στις 1.28 το πρωί η Σελήνη περνάει στην Παρθένο, για έναν απολογισμό και ανασύνταξη δυνάμεων.

Υδροχόοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι, έχουν πολλά να εκφράσουν, πολλά να διεκδικήσουν, αλλά και αρκετά να υποστούν.

Ιχθύες, Καρκίνοι, Παρθένοι και Αιγόκεροι προστατεύονται από κακοτοπιές, δρώντας πιο συνετά και πειθαρχημένα.

Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες, είναι αυτοί που θα χαρούν περισσότερο με τα επιτεύγματά τους, χωρίς να χρειαστεί να δώσουν λόγο σε τύψεις και ενοχές.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved