Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/1

Καλημέρα σε όλους!

Σάββατο και ως γνωστόν είναι ημέρα κουίζ. Σήμερα το παιχνίδι τον αστρολογικών γνώσεων απαιτεί να βρείτε τις πιθανές γενέθλιες και διελαύνουσες όψεις που σχηματίζονται στον αστρολογικό χάρτη ενός ήρωα σε μια ιστορία που είναι ένα προϊόν μυθοπλασίας. Ο ήρωας μας λέγεται Νίκος και είναι ένας ιδιαίτερα χαρούμενος και λιχούδης άνθρωπος. Στην παρούσα φάση, ενώ προσπαθεί να αναρρώσει από έναν ξαφνικό χωρισμό με την από επταετίας σύντροφο του, Άννα γνωρίζει την Μαρία που είναι δεσμευμένη. Μαζί της ξεκινά μια παράλληλη σχέση που καταλήγει εφιάλτης. Ο λόγος; Η πρώην κοπέλα του, η Άννα, του ζητά να τα ξαναβρούν, πράγμα που επιθυμεί και εκείνος, ενώ η νέα κοπέλα του, η Μαρία, του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος στο παιδί του. Οι πιθανές αστρολογικές όψεις που κατά τη γνώμη σας σχηματίζονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του Νίκου είναι:

Α) Στο γενέθλιο: Ήλιος εξάγωνο με Δία. Από διελεύσεις: Κρόνος στον 7ο, Ποσειδώνας σύνοδο με Αφροδίτη στον 3ο, Κρόνος σύνοδο Ερμή.

Β) Στο γενέθλιο: Μεσουράνημα τρίγωνο με Δία. Από διελεύσεις: Πλούτωνας στον 7ο, Ουρανός χιαστί με Ήλιο, Πλούτωνας σύνοδο με Άρη.

Γ) Στο γενέθλιο: Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία. Από διελεύσεις: Ουρανός στον 7ο, Ποσειδώνας τετράγωνο με Σελήνη, Ποσειδώνας σύνοδο με Ήλιο στον 5ο .

Η εξίσωση της ημέρας με την ερμηνεία της

Άρης=Ήλιος/Ωροσκόπος=Δίας/Βουλκάνους=Μεσουράνημα/Απόλλων=ΒόρειοςΔεσμός/Άδμητος=Ωροσκόπος/Κιούπιντο

Φιλονικίες. Επιθετικές Συμπεριφορές. Επαφές με στρατιωτικούς. Έναρξη χρηματοδότησης ή πίστωσης. Επιχειρηματικές, εμπορικές και επιστημονικές δραστηριότητες. Εργαζόμενοι μια μικρής ομάδας. Συμμετοχή σε ένα μικρό κύκλο. Πάλη για την ελευθερία. Κατ' οίκον εργασία. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Συμβουλή

Τσαντισμένοι και με πολεμοχαρή διάθεση δείχνει το αστρολογικό σκηνικό ότι θα είστε εσείς ή τα πρόσωπα με τα οποία θα έρθετε σε επαφή σήμερα. Όπου είναι δυνατόν καταλαγιάστε τα πνεύματα και συγχρόνως φροντίστε να διατηρήσετε τον αυτοσεβασμό σας. Το νοικοκυριό, η διακόσμηση και οι οικογενειακές συνάξεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και πολλοί θα περάσετε μια χαρά στο σπίτι. Είτε σας αρκούν είτε δεν σας φτάνουν τα λεφτά μπορείτε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σχετίζονται με πράγματα που σας ευχαριστούν. Οικονομικές λύσεις και όσο λιγότεροι τόσο το καλύτερο!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Χωρίς αυτοσεβασμό, δεν έχεις αυτοπεποίθηση, χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν έχεις ταυτότητα και χωρίς ταυτότητα, δεν έχεις στυλ.» Kenneth Tynan

Το τραγούδι της ημέρας: Tatouaz – Χοντρούλη μου

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved