Γενέθλια στις 26/1: Πώς θα είναι η χρονιά σας;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά της χρονιάς για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 26/1: Πώς θα είναι η χρονιά σας;

Γενικές τάσεις

«Ύστερα από μια ευκολία, ακολουθεί μια δυσκολία και αντίστροφα». Αυτό είναι το «μότο» της χρονιάς και το κλειδί για την ευόδωση των προσπαθειών σας βρίσκεται στην γνώση των ορίων σας. Αν καταφέρετε να μη χάσετε το μέτρο, τότε μέσα από πιέσεις και δυσκολίες θα έρθουν τα ποθούμενα.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Με τον Δία να τριγωνίζει τον Ήλιο από τον 5ο ηλιακό οίκο σας, οι πειρασμοί και οι κάθε είδους προσφορές δεν θα λείψουν, κάτι που από τη μια πλευρά αναπτερώνει το ηθικό σας, από την άλλη όμως θέτει σε κίνδυνο την ισορροπία της σχέσης σας. Σε κάθε περίπτωση πάντως κρατάτε την τύχη σας στα χέρια σας, αφού ότι γίνει θα είναι κατόπιν επιθυμίας και όχι μέσα από πιέσεις.

Αδέσμευτοι: Η τύχη είναι με το μέρος σας και μέσα από τις πολλές και νέες γνωριμίες, θα βρεθεί σίγουρα κάποιος ή κάποια που να σας κάνει. Ωστόσο, ο Δίας δεν διασφαλίζει τόσο την ποιότητα μιας σχέσης αλλά την ποσότητα, οπότε η συνέχεια θα κριθεί ανάλογα με τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας.

Οικονομικά

Ευκαιρίες θα υπάρξουν και μάλιστα σημαντικές, για να αποδώσουν όμως, θα πρέπει να συνδυαστούν με τα πραγματικά σας προσόντα. Αν δηλαδή απλώσετε το χέρι «εκεί που δεν φτάνετε», τελικά θα εκτεθείτε. Αντίθετα μια υπεύθυνη στάση συνδυασμένη με την εμπειρία σας θα σας αναδείξει, συμβάλλοντας παράλληλα σε μια ουσιαστική αύξηση του εισοδήματος σας. Γενικά και πέρα από τις δουλειές, αρκετοί θα βιώσετε μια εναλλαγή εισροών και εκροών, που μπορεί να σας ευχαριστήσει όταν θα είστε στριμωγμένοι αλλά και να σας στενοχωρήσει όταν θα είστε «στα πάνω σας».

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved