Lunar Dance: Δείξε μου τον αριθμό του σπιτιού σου, να σου πω σε τι σπίτι μένεις!

Πώς συνδέεται ο αριθμός του σπιτιού μας με τους πλανήτες του ζωδιακού κύκλου.

Lunar Dance: Δείξε μου τον αριθμό του σπιτιού σου, να σου πω σε τι σπίτι μένεις!

Ήλιος στον Υδροχόο/Σελήνη στον Καρκίνο

Η Σελήνη στον Καρκίνο δίνει έμφαση στο σπιτικό μας και το που αισθανόμαστε ασφαλείς και είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δούμε τον χώρο που ζούμε και πως αυτός συνδέεται ανάλογα με τον αριθμό του, με τους πλανήτες του ζωδιακού κύκλου.

197876977347126008_Te2TalyI_c

Έτσι αν η κατοικία μας έχει νούμερο 1, είναι κάτω από την επίδραση του Ηλίου. Αυτό το χαρακτηριστικό ενθαρρύνει τη δημιουργική έκφραση και για αυτό ευνοεί τους καλλιτέχνες και τους συγγραφείς. Κατά κανόνα, αυτές οι οικίες είναι καλά φωτισμένες επειδή οι κάτοικοί τους αγαπούν το φως και τα ζωηρά χρώματα.

Η κατοικία με αριθμό 2 είναι κάτω από την επιρροή της Σελήνης. Συμβάλλει στην ανάπτυξη της διαίσθησης και της ενατένισης. Αυτό το στοιχείο είναι ο προστάτης των μουσικών ή ανθρώπους που εργάζονται με παιδιά. Αν όμως σε αυτά τα σπίτια ζουν άτομα με ψυχικές διαταραχές, οι ασθένειες αυτές μπορεί να επιδεινωθούν.

Η κατοικία με αριθμό 3 είναι κάτω από την επιρροή του Άρη. Αυτό δημιουργεί χαλασμένα υδραυλικά, σπασμένα έπιπλα ακόμη και μια φωτιά. Ο Άρης θα οδηγήσει τα άτομα που μένουν σε αυτό σε καυγάδες ή ακόμη και αγώνες.

Η κατοικία με αριθμό 4 είναι υπό την αιγίδα του Ερμή. Ενθαρρύνει την κοινωνικότητα και τις επαφές. Σημαντικό ρόλο στη ζωή των κατοίκων της, θα παίξει το τηλέφωνο.

Η κατοικία με αριθμό 5 είναι κάτω από την επιρροή του Δία. Ενθαρρύνει τους κατοίκους του για ιδεολογικές και πνευματικές αναζητήσεις. Σε αυτό το διαμέρισμα συχνά ζουν οι άνθρωποι ενωμένοι γύρω από μια ορισμένη ιδέα.

Η κατοικία με αριθμό 6 προστατεύεται από την Αφροδίτη. Το σύνθημά της είναι: η αγάπη και η αδράνεια! Η Αφροδίτη βοηθά στην φιλοξενία, το καλό γούστο και την μαγειρική τέχνη. Οι κάτοικοι της είναι γενικά λάτρεις των ζώων και των φυτών.

Η κατοικία με αριθμό 7 είναι κάτω από την επιρροή του Κρόνου. Για να ζήσεις σε αυτό το διαμέρισμα δεν είναι εύκολο γιατί είναι κρύο. Ο Κρόνος προωθεί τις επαγγελματικές δεξιότητες και την εξοικονόμηση μετρητών.

Η κατοικία με αριθμό 8 είναι υπό την αιγίδα του Ουρανού. Αυτοί οι κάτοικοι έχουν μια υπέροχη σχέση με τους άλλους και κάνουν συνεχώς νέες φιλίες. Ο Ουρανός εδώ φιλοξενεί εφευρέτες και οπαδούς των απόκρυφων επιστημών.

Κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα είναι η κατοικία με αριθμό 9. Ναύτες, καλλιτέχνες όπως οι μουσικοί και οι ιερείς νιώθουν άνετα με τον κραδασμό αυτού του σπιτιού.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved