Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26/1

Σελήνη στον Καρκίνο - Συναισθηματικές αναταράξεις με σεισμικές δονήσεις

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26/1

Το γεγονός πως η Σελήνη σε αυτή τη θέση βρίσκεται στο δικό της περιβάλλον, κινούμενη με άνεση και οικειότητα, δεν εξασφαλίζει πάντα ψυχολογική ισορροπία, αντίθετα μάλιστα μπορεί να μας αναστατώσει περισσότερο από ότι συνήθως. Η είσοδός της στον Καρκίνο σήμερα 24/1 στις 5.00 το πρωί, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και συναισθηματικές αναταράξεις.

Στις 8.37 το πρωί το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ανοίγει την ημέρα με διάθεση να προστατέψουμε και να διαφυλάξουμε εκτός από τους εαυτούς μας, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, από κάθε ένταση και δύσκολη κατάσταση. Η προστατευτική αυτή διάθεση που συχνά δραματοποιείται και εξιδανικεύεται, δίνει τη θέση της από το μεσημέρι και μετά σε μια οργισμένη αντίδραση, με την κορύφωση του τετραγώνου με τον Ουρανό στις 15.45.

Η επιρροή αυτή που θα μας ακολουθεί ως το βράδυ, αυξάνει την παρόρμηση και το συναίσθημα καλπάζει ανεξέλεγκτα, προκειμένου να ανατρέψει τις δυσάρεστες καταστάσεις.

Σε αυτόν τον συναισθηματικό καλπασμό, η αντίθεση με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 1.17 το πρωί της 25ης, προσδίδει ακόμα περισσότερη ένταση, με αποτέλεσμα να νιώθουμε αναστατωμένοι και ανικανοποίητοι.

Το τρίγωνο με τον Κρόνο που κορυφώνεται στις 3.00 το πρωί και επιδρά ώρες πριν, φρενάρει αρκετά την παρόρμηση και την τάση να ξεσπάσουμε οπουδήποτε, δίνοντάς μας ένα γερό κράτημα, που μοιάζει με ψυχρολουσία σε μεθύσι.

Η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει πιο ήρεμα, με ανάμεικτα συναισθήματα και αρκετή πίεση ώστε να συγκρατήσουμε όσα μας κατακλύζουν.

Στις 22.36 το βράδυ η αντίθεση με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα, κλείνει την ημέρα με εξαναγκασμό προς αγαπημένα και κοντινά μας πρόσωπα ώστε να κάνουμε κάτι για να ξεχάσουμε όσα μας στριφογυρίζουν στο μυαλό μας. Η γκρίνια και οι απαιτήσεις μας ευχόμαστε να βρουν διέξοδο σε διασκεδαστικές ενασχολήσεις.

Στις 26/1 στις 16.21 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Λέοντα για να λάμψει με την παρουσία της μέσα από την πρώτη και συναρπαστική Πανσέληνο του χρόνου.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, ενώνονται και πάλι κάτω από την ανεξέλεγκτη τάση να χύσουν την καρδάρα με το γάλα,προκειμένου να ξεσπάσουν και να βγάλουν τα απωθημένα τους. Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, λύνουν τις διαφορές τους με σύνεση και περίσκεψη, ενώ Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες, αναρωτιούνται αν αξίζει να χαλάσουν τη διάθεσή τους για πρόσωπα και καταστάσεις, που ήδη χειρίζονται αριστοτεχνικά.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved