Lunar Dance: Έχετε ένα παιδί Indigo;

Αλήθεια γνωρίζετε ότι είναι δυνατόν από ένα γενέθλιο χάρτη να διακρίνουμε αν το παιδί μας είναι πραγματικά ένα παιδί Indigo;

Lunar Dance: Έχετε ένα παιδί Indigo;

Ήλιος στον Υδροχόο/Σελήνη στον Καρκίνο

Μια ιδιαίτερη γενιά παιδιών, τα γνωστά παιδιά Indigo, μας απασχολούν σήμερα σαν θέμα, καθώς η Σελήνη μπήκε στο τρυφερό ζώδιο του Καρκίνου, που δίνει έμφαση στα νεοτέρα μέλη της οικογένειας μας.

IndigoBoy

Αλήθεια γνωρίζετε ότι είναι δυνατόν από ένα γενέθλιο χάρτη να διακρίνουμε αν το παιδί μας είναι πραγματικά ένα παιδί Indigo; Ένα παιδί Indigo είναι ένα ταλαντούχο άτομο που μπορεί να έχει διαγνωστεί και με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής. Αυτό, δεν μπορεί να εστιάσει, είναι βέβαια οπτικά προσανατολισμένο όχι όμως λογοτεχνικά, ισχυρογνώμων και βαριέται εύκολα. Από την άλλη πλευρά, αυτό το ίδιο άτομο μπορεί να είναι πολύ δημιουργικό, να έχει μια κλίση για τη μουσική ή το σχέδιο και να είναι κοντά με τα φυτά ή τα ζώα.

Το πρώτο σημάδι ενός παιδιού Indigo σε ένα γενέθλιο χάρτη, θα είναι ότι γεννήθηκε μετά το 1978. Στη θεωρία, ωστόσο, έχει υποτεθεί ότι μπορεί να υπάρχουν πρόωρα παιδιά Indigo που γεννήθηκαν πριν από αυτό τον χρόνο.

Μια ιδιαιτερότητα που φαίνεται να είναι κοινή σε πολλούς χάρτες υπόπτων παιδιών Indigo είναι η συσσώρευση των πλανητών από τη μία πλευρά του γενέθλιου χάρτη. Είναι κοινό να έχουν έξι πλήρης οίκους και έξι οίκους με κανέναν απολύτως πλανήτη μέσα. Αυτός είναι ίσως ο λόγος που είναι εστιασμένα σε μερικές περιοχές και δεν έχουν καμία εστίαση καθόλου σε άλλους τομείς της ζωής τους.

Ένα καλό ποσοστό από τα παιδιά Indigo, επίσης, φαίνεται να συμπεριφέρονται σαν βασιλιάδες. Έχουν τεράστια εγώ και μπορεί να είναι πολύ πεισματάρικα. Πολλά από αυτά έχουν Ήλιους και Ωροσκόπους στον Λέοντα ή τον Κριό, τα οποία είναι ζώδια που τους αρέσει να θεωρούν τους εαυτούς τους πέρα από το νόμο.

Αρκετά παιδιά Indigo είναι επίσης πολύ διαισθητικά. Αυτό χαρακτηρίζεται από τη Σελήνη σε ζώδιο του νερού, όπως τους Ιχθύες ή τον Καρκίνο. Ο Ήλιος ή Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να δείξει επίσης ένα έξυπνο παιδί Indigo.

Αν το άτομο έχει πολλούς πλανήτες στον Υδροχόο στο γενέθλιο χάρτη, αυτό θα μπορούσε να περιγράψει, επίσης, ένα παιδί Indigo. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλά από αυτά υποτίθεται ότι είναι οραματιστές και ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που συμβολίζει το μέλλον και τη θέση του σύμπαντος στην Εποχή του Υδροχόου.

Εκείνα πάλι που έχουν Ουρανό και Ποσειδώνα σε σύνοδο στον χάρτη τους, τείνουν να είναι ιδιαίτερα λαμπρά, αλλά και εκκεντρικά. Η σύνοδος αυτή, συνέβη μόνο στους γενέθλιους χάρτες εκείνων που γεννήθηκαν μεταξύ 1984 και 1999 και κατά κάποιον τρόπο ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο ή την Σελήνη τους.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved