Γενέθλια στις 22/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 22/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Πολλών... διαστάσεων είναι οι επιρροές που δέχεστε και σίγουρα ο βαθμός της ικανότητας σας να εξισορροπείτε αντίθετες τάσεις, θα κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα των προσπαθειών σας. Χρειάζεστε σταθερή πλοήγηση και το σωστό μέτρο ανάμεσα στην πυγμή και τη διπλωματία ή την αισιοδοξία και την απαισιοδοξία. Οι μεγάλες δόσεις είτε των μεν, είτε των δε, θα αυξήσουν τα προβλήματα, εντείνοντας την ανασφάλεια σας.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Οι πιο άτυχοι θα κληθείτε να περάσετε... πίκρες και βάσανα αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να «το βάλετε κάτω». Ότι γίνεται έχει το σκοπό του και ο πραγματικός «στόχος» του σύμπαντος είναι να ζυγίσετε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας πάνω σε ρεαλιστικά δεδομένα και μακριά από υποθέσεις ή φαντασιώσεις. Το αποτέλεσμα αυτών των «εξετάσεων» θα εξαρτηθεί βέβαια από τις ποιοτικές προδιαγραφές της σχέσης σας και δεν θα είναι απαραίτητα αρνητικό.

Σε μια πιο ήπια εκδοχή, απλά θα κληθείτε να συμπαρασταθείτε στο ταίρι σας ή σε ένα αγαπημένο πρόσωπο που υποφέρει, ενώ για τους... τυχερούς της υπόθεσης προβλέπεται μια πιστοποίηση της υπεροχής τους, συνδυασμένη με μια αναγνώριση-δικαίωση των προσπαθειών τους.

Αδέσμευτοι: Δύο είναι οι βασικές επιλογές σας: Είτε να «σοβαρευτείτε» και να μπείτε σε μια σχέση, με κατεύθυνση την αποκατάσταση, είτε να αποσυρθείτε από την ενεργό δράση, ύστερα από μια απογοήτευση. Πιθανόν να συμβούν και τα δύο αλλά το θέμα «απογοήτευση» εξαρτάται άμεσα από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας. Γιατί αν έχετε μια διαπιστωμένη τάση να μαζεύετε γύρω σας κάθε προβληματική περίπτωση, τότε απλά θα... επιβεβαιωθείτε για μια ακόμη φορά! Αν αντίθετα, οι προδιαγραφές σας στον τομέα των σχέσεων δεν είναι κακές, τότε απλά θα αναλάβετε τις ευθύνες ενός σοβαρού δεσμού.

Οικονομικά

Εδώ απαιτείται προσοχή, αφού οι ενέργειες σας ενδέχεται να σκοντάψουν ή να αποδειχθούν άστοχες, ιδιαίτερα αν ασχοληθείτε με κάτι που δεν γνωρίζετε καλά. Η βασική σας προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η κάλυψη των υποχρεώσεων σας και όχι οι επενδύσεις ή τα «ανοίγματα», αφού στην πορεία... όλο και κάτι ενοχλητικό θα προκύψει! Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι έχετε μια ευκαιρία να «συμμαζευτείτε» οικονομικά, κάτι που θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στο εγγύς μέλλον. Μάλιστα, οι πιο τυχεροί θα βρεθείτε σε θέση ισχύος, εξ αιτίας παλαιότερων επιλογών σας ή απλά θα δημιουργήσετε ένα καλό «κομπόδεμα», θέτοντας συγκεκριμένους στόχους και περιορίζοντας τα αχρείαστα έξοδα.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved