Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/1

Επί προσωπικού

Το φυτίλι στο κερί της μάθησης είναι η περιέργεια και σήμερα με τη Σελήνη στους αεικίνητους Διδύμους το μυαλό σας στροβιλίζεται από πολλαπλά ερωτήματα που αναζητούν απάντηση. Οι λέξεις «Ποιος, τι, πως και γιατί «συνοδεύονται από ατελείωτα ερωτηματικά και η επιτακτική ανάγκη που αποτυπώνεται στην φράση «Θέλω να ξέρω» σας κρατά σε εγρήγορση.

Έχετε κέφια για πληροφόρηση, ανταλλαγή απόψεων, διάλογους, συζητήσεις, συνομιλίες και συνεδριάσεις και θετική διάθεση για οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας δώσει υλικό για... πολύ μπλά – μπλά και ατελείωτο μπιρι - μπίρι. Μαζί με τα κουδουνίσματα της σκέψης σας θα ακούσετε κορναρίσματα, βοές, διαδηλώσεις ενώ τα ποδαράκια σας θα τρέχουν, θα πατάνε συμπλέκτη, γκάζι, θα πηδάνε στο λεωφορείο και θα ανεβαίνουν σκάλες και πεζοδρόμια. Ναι, η περιέργεια μπορεί να σας φάει τη σόλα όμως εσείς προχωρείτε γοργά πριν η νιότη σας να φύγει.

Υπέρ καινοτόμων ιδεών και εναλλακτικών προτάσεων είναι το πλανητικό σκηνικό που με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό σας δίνει πράσινο φως για να βάλετε μπροστά τη μηχανή του νου σας και να τρελάνετε κόσμο με τις σύγχρονες και φιλελεύθερες προτάσεις σας. Όσο πιο πρωτοποριακές τόσο το καλύτερο! Οι ουρανοί σας παροτρύνουν να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη και πιο ενδιαφέρουσα αξιοποιώντας το μυαλό σας για κάτι που μπορεί να επηρεάσει θετικά πέρα από εσάς και την παρέα, την ομάδα, την κοινότητα ή τον κόσμο στον οποίο ζείτε. Χαρά που μοιράζεται είναι διπλή χαρά!

Πριν κλείσω, να σας πω ότι στα συν της ημέρας, μιας και βρισκόμαστε και υπό την επιρροή του τριγώνου Ερμή – Δία που πραγματοποιείται αύριο, περιλαμβάνονται επίσης: Κλείσιμο συμφωνιών, υπογραφή συμβολαίων, ανανέωση συμβάσεων, μακρινά ταξίδια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Σημείωση, με... αστερίσκο παρακαλώ, επειδή ο Δίας είναι σε ανάδρομη φορά επαναφέρετε στο τραπέζι των συζητήσεων θέματα που σχετίζονται με επανεκδόσεις, επανακυκλοφορίες, αναθεωρήσεις, αναβαθμίσεις και η τύχη θα είναι με το μέρος σας

Να έχετε μια υπέροχη μέρα!

Αποικιακά νέα

Χύτρα ταχύτητας που εκρήγνυται αποδεικνύεται η κατάσταση στην Ελλάδα με τον πρώτο μήνα του 2013 να προοιωνίζει τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια. Ουρανός και Πλούτωνας χτυπούν θεμελιώδη σημεία του ωροσκοπίου του χάρτης της μεταπολίτευσης και προεικάζουν για τις «ανωμαλίες» και τις απότομες και ριζικές αλλαγές που ακολουθούν. Αν λάβει υπόψη του κανείς την υπογραφή εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, τα τρομοκρατικά χτυπήματα και την κλιμάκωση του αισθήματος ανασφάλειας και φόβου αντιλαμβάνεται κανείς τι έρχεται. Διάβασα κάτι που δεν ήξερα ότι για το The Mall εκκρεμεί μια δίκη η οποία λέγεται πως φέρνει στα έδρανα της δικαιοσύνης ένα σκάνδαλο οικολογικό, επιχειρηματικό και πολιτικό και πιθανόν οι τρομοκράτες να ήθελαν να γίνει ντόρος γύρω από το θέμα, αφού για κάποιους θεωρείται ότι στη δίκη αυτή διακυβεύεται κάτι μεγαλύτερο από το σκάνδαλο και αφορά το τέχνασμα που χρησιμοποιείται ώστε να περνάνε αντισυνταγματικές υπουργικές αποφάσεις χωρίς να μπορεί το ΣτΕ να τις κρίνει. Ακόμα και αν είναι έτσι η αυθαιρεσία δεν αντιμετωπίζεται με αυθαιρεσία. Η τρομοκρατία δεν θα αλλάξει τους τρομοκράτες. Αυτούς τους καιρούς ίσως περισσότερο από άλλους ερχόμαστε αντιμέτωποι με δύο προκλήσεις α) να μη συνηθίσουμε το τέρας γιατί θα αρχίσουμε να του μοιάζουμε και β) παλεύοντας τα τέρατα να προσέξουμε να μη γίνουμε οι ίδιοι τέρατα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Είμαι χαζός, σύμφωνοι, αλλά με πιάνει τρόμος όταν βλέπω πώς έχουν καταντήσει τον κόσμο όλοι αυτοί οι έξυπνοι» Wolinski

Το τραγούδι της ημέρας: (στο πνεύμα του εξάγωνου Ερμή-Ουρανού): Πάνος Καλλίδης – Τρελή ιδέα

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved