Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/1

Επί προσωπικού

«Αγύριστο κεφάλι» θα είστε πολλοί, τόσο σε ζητήματα καρδιάς όσο και σε θέματα που άπτονται των οικονομικών σας. Θέλετε σιγουριά και αποκλειστικότητα και όχι να περάσει κάποιος από τη ζωή σας σαν σταρ του σινεμά και να φύγει. Αν μπορέσετε θα τον δέσετε χειροπόδαρα ενώ όσοι είστε ήδη σε σχέση θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τον έχετε δεμένο τον γάιδαρο σας. Αμ δε! Τίποτα πιο αβέβαιο από τη ρόδα της ζωής που κυλά ασταμάτητα, δίχως να κοιτάζει τη δική μας μελαγχολία που έγραψε κι ο ποιητής. Μάλιστα, κάποια πράγματα που θα ειπωθούν μπορεί να μεταφραστούν κατά το δοκούν και να οι παρεξηγήσεις, οι παρανοήσεις, τα δάκρυα και οι απολογίες «δεν εννοούσα αυτό, μην κλαις, θες ένα χαρτομάντιλο;». Μην τα παίρνετε λοιπόν όλα τοις μετρητοίς, εκτός αν πρόκειται για λεφτά, εκεί ούτε συζήτηση!

Αποικιακά νέα

Όλη η εβδομάδα φαγώθηκε στο πως θα στηθούν οι κάλπες και θα πιστοποιηθούν οι 265 ενοχές, όσες και οι ψήφοι της παραπομπής του κ Παπακωνσταντίνου. Αν για ένα διαδικαστικό θέμα χρειάζονται τόσες μέρες φανταστείτε για πιο σοβαρά θέματα πόσο χρόνια θέλουν. Σαφώς, υπάρχουν και εξαιρέσεις, αν για παράδειγμα πρόκειται για υποθέσεις που στηρίζουν το μεγάλο φαγοπότι του μαύρου ή του νομιμοφανούς χρήματος, αυτές εκτελούνται με κατ' επείγουσα εντολή, βασιλικό διάταγμα, στρατιωτικό νόμο ή ότι άλλο πρόχειρο βρεθεί... Και μέσα σε όλα αυτά, η ΔΗΜΑΡ λανσάρει... καραμέλες με λικέρ grand marnier για την αρρώστια του πολιτικού συστήματος.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Πολλοί ζητούν η κυβέρνηση να προστατέψει τον καταναλωτή. Ένα πολύ πιο επείγον πρόβλημα είναι να προστατευθεί ο καταναλωτής από την κυβέρνηση». Milton Friedman

Το τραγούδι της ημέρας: Rous - Εξαιρέσεις

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved