Γενέθλια στις 20/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 20/1: Τι λένε τα άστρα;
versace_728x90_new

Γενικές τάσεις

Ο τολμών νικά! Αυτό είναι που πρέπει να έχετε κατά νου, παραμερίζοντας φόβους και επιφυλάξεις. Οι πιο τυχεροί θα ευνοηθούν γενικότερα από τις εξελίξεις, κερδίζοντας από την δράση άλλων, σε κάθε περίπτωση όμως είναι καλό να εφαρμόσετε το «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Η πρόσβαση σας σε μυστικά και καλά κρυμμένες πληροφορίες θα συμβάλλει σε μια επιτυχημένη διαχείριση των καταστάσεων, προσέξτε όμως μήπως είστε εσείς το θύμα μιας... κατασκοπείας!

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Τα προβλήματα δεν θα λείψουν, ιδιαίτερα σε σχέση με έξωθεν διεκδικήσεις, από την άλλη πλευρά όμως έχετε όλα τα ουράνια εφόδια, ώστε μέσα από τις πιέσεις να βελτιώσετε τελικά τη σχέση σας. Καλό είναι πάντως να θέσετε εξ αρχής τα όρια σας, ώστε να καταλάβει και ο/η σύντροφος σας τι ακριβώς ζητάτε. Στα συν της χρονιάς είναι και ο εμπλουτισμός της σχέσης σας με νέα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες, όπως επίσης και το κοινωνικό άνοιγμα της.

Αδέσμευτοι: Ευκαιρίες για κάτι «καλό» θα υπάρξουν και σε πρώτη φάση η προσωπική σας ζωή θα σας αφήσει μάλλον ικανοποιημένους. Βέβαια, οι πιο άτυχοι της υπόθεσης ενδέχεται να διαπιστώσουν κάποια στιγμή ότι το «παιχνίδι» παίζεται με τρεις και σε μια τέτοια περίπτωση, το «μπαλάκι» των αποφάσεων είναι... όλο δικό σας!

Οικονομικά

Ανάμεικτες είναι οι επιρροές που δέχεστε, τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα αλλά σε μεγάλο βαθμό κρατάτε την τύχη σας στα χέρια σας. Σίγουρα θα χρειαστεί να δώσετε μάχες, πολλές από τις οποίες θα είναι νικηφόρες και μάλιστα κόντρα στα προγνωστικά. Από την άλλη πλευρά δεν θα πρέπει να αμελήσετε την κάλυψη παλιών και ανοικτών υποχρεώσεων σας, ούτε βέβαια να σκορπίσετε τα όποια κέρδη σας εν μια νυκτί. Φυλάξτε ένα μέρος των εσόδων σας γιατί θα σας χρειαστούν.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved