Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/1
versace_728x90_new

Επί προσωπικού

Ο Άρης είναι γνωστός για τη δραστικότητα του, η οποία ανάλογα με τις περιστάσεις αλλά και τις προδιαγραφές του καθενός, μπορεί να αποδώσει από μια ηρωική πράξη, μέχρι μια μεγάλη... βλακεία! Μπορεί ακόμη να πηγαίνει γυρεύοντας για μπελάδες, όχι ο ίδιος αλλά ο φυσικός εκπρόσωπος του. Όσο όμως κι αν κατηγορείται για βιασύνη, βαρβαρότητα κι αυθαιρεσία, δεν παύει να είναι εκείνος που σας βοηθά να ξεκολλήσετε από τέλματα και να νιώσετε ζωντανοί. Όπως είπε και ο Jim Rohn, «χωρίς μια αίσθηση επείγοντος, η επιθυμία χάνει την αξία της.»

Πάμε τώρα σε ένα εύκολο και γρήγορο κουΐζ: Ποιος πλανήτης δείχνει πως αντιδρά ένας άντρας στα ερωτικά;

Α) Ο Ήλιος

Β) Ο Πλούτωνας

Γ) Ο Άρης

Αποικιακά νέα

Χειμωνιάτικο σκηνικό επικρατεί στις περισσότερες περιοχές με κακοκαιρία, βροχές και ισχυρούς ανέμους, ανάλογο είναι όμως και το κλίμα στην πολιτική ζωή του τόπου.

Μετά την... βροχή από κάλπες, που προσωπικά μου θύμισε το «δουλειά δεν είχε ο διάολος...», βρέθηκε ο γνωστός ένοχος, ο κ Παπακωνσταντίνου, που έτσι κι αλλιώς τα έχει κάνει μούσκεμα από μόνος του. Και με τον «Dirty Harry», τον Κρόνο δηλαδή, στον αμείλικτο Σκορπιό το στόρι θα έχει πόνο, δάκρυα και ιδρώτα. Όπως μάθαιναν κι οι Σπαρτιάτες στα παιδιά τους «κλέψε, αλλά αλίμονο σου αν σε πιάσω».

Τα υπόλοιπα ανήκουν πλέον στη σφαίρα της περιέργειας αλλά και του Ποσειδώνα στον 11ο οίκο της Ελλάδος, που αρέσκεται στα πολιτικά αινίγματα. Ποιοι έδωσαν λευκό και ποιοί πρόσφεραν ομπρέλα στους Βενιζέλο, Παπανδρέου, Παπαδήμο και γιατί ο πρωθυπουργός ήταν έτοιμος να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης;

Το μόνο που ξέρω είναι ότι το πραγματικό αίμα, τα δάκρυα κι ο ιδρώτας ρέουν στους δρόμους και τα σπίτια της Ελλάδος κι αυτοί... χαϊδεύονται στην πολιτική αυταρέσκεια τους.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Λένε πως η λίγη γνώση είναι επικίνδυνη, αλλά δεν είναι ούτε κατά το ήμισυ τόσο κακή όσο η πολλή άγνοια.» Terry Pratchett

Το τραγούδι της ημέρας: Σάκης Ρουβάς – Αίμα, δάκρυα, ιδρώτας

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved