Lunar Dance: Δίαιτα γιατί θέλω να αισθάνομαι όμορφη!

Χάνοντας κιλά εξοικονομούμε και χρήματα

Lunar Dance: Δίαιτα γιατί θέλω να αισθάνομαι όμορφη!
versace_728x90_new

Ήλιος στον Υδροχόο/Σελήνη στον Ταύρο

pinakasrenas

Ο Ήλιος σήμερα επισκέπτεται τον Υδροχόο και για έναν μήνα αυτή η αληθινή απελευθέρωση του μυαλού μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε ένα γιγαντιαίο άλμα στο άγνωστο, επειδή συνήθως απαιτεί να αλλάξουμε, πραγματικά τον τρόπο της ζωής μας και να πραγματοποιήσουμε τις νέο-επιτευχθέντες ελευθερίες μας. Όμως τι γίνεται, όταν το σώμα μας δεν μας ακολουθεί σε αυτές τις προκλήσεις και μας γεμίζει με ένα αίσθημα κόπωσης με τα κιλά που έχουμε βάλει; Υπάρχει μια πρωτότυπη λύση για το θέμα μας. Και αυτό λέγεται 2ος οίκος.

Ο Ταύρος, παραδοσιακά, συνδέεται με τον 2ο οίκο του γενέθλιου μας χάρτη και αντιπροσωπεύει τα υπάρχοντά μας, που περιλαμβάνει και το σώμα μας. Καλύπτει επίσης τις αισθησιακές απολαύσεις, όπως το gourmet φαγητό, τα ωραία ποτά και τα ζεστά μασάζ με έλαια. Σε αυτό τον οίκο σκεπτόμαστε μόνο πώς αισθανόμαστε για τον εαυτό μας. Δεν προσπαθούμε εδώ να εντυπωσιάσουμε κανέναν, απλά θέλουμε να αισθανόμαστε καλά και να μας αρέσει αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη. Είναι η φροντίδα του εαυτού μας, όπως θα κάναμε με οτιδήποτε άλλο κατέχουμε. Κάπως σαν το αυτοκίνητό μας που θέλουμε να κάνουμε αλλαγή λάστιχων, για να πηγαίνει καλύτερα.

diaita_copy

Η Σελήνη στον Ταύρο λοιπόν, μας βάζει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και εστιάζει στην αισθητική μας. Η αισθητική όμως, αφορά και το χάσιμο των περιττών κιλών μας που θα αναδείξουν την υγιή μας εμφάνιση. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι χάνοντας κιλά εξοικονομούμε χρήματα, φορώντας τα παλιά μας ρούχα που μας κάνουν πια. Αυτήν την οπτική είμαι σίγουρη ότι την στηρίζει μέγιστα και η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα!

money_diet

Αν λοιπόν θα θέλουμε να ξεκινήσουμε την διατροφή μας με σκοπό να γίνουμε πιο όμορφοι και να εξοικονομήσουμε χρήματα, ας την ξεκινήσουμε όταν υπάρχει σημαντική αστρολογική δραστηριότητα στον γενέθλιο δεύτερο οίκο μας. Αυτό μπορεί να υποσημειώνεται είτε από την διέλευση του Ηλίου, είτε σε Νέα Σελήνη ή Πανσέληνο που συμβαίνει στον οίκο μας αυτό. Για περισσότερη βοήθεια μπορείτε να το καθορίσετε από τον πίνακα που ακολουθεί.

loose_weight

Τύπος Δίαιτας

Μεσογειακή Διατροφή

Comfort Diet

Με personal trainer

Ταιριάζει στους... Γιατί...

Ταύρους: Γιατί είναι σύμφωνοι με την άνεση, την ευκολία και την ανάγκη να περιποιηθούν τον εαυτό τους.

Δίδυμους: Τους αρέσει, γιατί απεχθάνονται και δεν θέλουν να σπαταλούν το χρόνο τους με όλα αυτά τα μενού που καταμετρούν θερμίδες.

Ζυγούς: Είναι συμβατή με την ανάγκη τους για ομορφιά και αισθητική και τους είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποφασίσουν με όλες αυτές τις επιλογές για άλλες δίαιτες.

bath

Συμβουλές

1) Φροντίστε τον εαυτό σας με απόλαυσης που δεν κακό στην δίαιτα σας, π.χ., ένα αφρόλουτρο υπό το φως των κεριών με απαλή μουσική και αρωματικά κεριά, σε τακτική βάση.

2) Βρείτε υποκατάστατα επιδόρπια, όπως φρέσκα φρούτα σε συνδυασμό με γιαούρτι για να ελέγχεται την επιθυμία σας για απολαύσεις.

3) Μην κόβετε από τα αγαπημένα τρόφιμά σας εντελώς. Είτε μειώστε την ποσότητα είτε βρείτε υποκατάστατα. Στερώντας τον εαυτό σας μακροπρόθεσμα θα οδηγήσει σε φαινόμενα υπερφαγία.

Παγίδες

Αν δεν αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, όπως απαιτείται για τη μόνιμη απώλεια βάρους, υπάρχει η τάση να πάτε πίσω στον τρόπο που συνηθίζατε να τρώτε, όταν αποφασίσετε να σταματήσετε να κάνετε δίαιτα.

Ανάλογα με το πόσο καιρό θα πρέπει να είστε σε δίαιτα, αυτό μπορεί να αποβεί ακριβό ή βαρετό.

3) Εάν είστε πραγματικά τεμπέληδες και δεν ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης, θα ξανακερδίσετε πίσω όλα όσα χάσατε όταν θα πάτε πίσω στην κανονική κατανάλωση και πάλι.

Υ.Γ. Μην διστάσετε να ρωτήσετε για την ακριβή ημερομηνία που πραγματοποιείται η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη κάθε μήνα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved