Γενέθλια στις 18/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 18/1: Τι λένε τα άστρα;
versace_728x90_new

Γενικές τάσεις

Αλλαγές, στροφές, αναθεωρήσεις και ποικίλες μεταβολές προμηνύει το 2013 και καλό είναι να συνηθίσετε στην ιδέα της ανατροπής των δεδομένων. Κάτι τέτοιο φυσικά ηχεί ανησυχητικά για όσες ή όσους δεν έχουν λόγους να το επιθυμούν, αντίθετα όμως για τους υπόλοιπους είναι μια μάλλον ενθαρρυντική εξέλιξη, αφού από το «τίποτα» μπορεί να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Μέσα από δυσκολίες και τετελεσμένα θα διαπιστώσετε αν η σχέση σας αξίζει να είναι «αιώνια» ή αν έχει κλείσει τον κύκλο της. Σε μερικές περιπτώσεις η ζήλεια και η καχυποψία μπορεί να δηλητηριάσουν την προσωπική σας ζωή, οπότε αποφύγετε να μπείτε σε μια τέτοια διαδικασία. Εδώ ισχύει το «σου ανήκει αυτός ή αυτή που μένει μαζί σου από επιλογή και όχι από ανάγκη».

Αδέσμευτοι: Οι εξελίξεις στα προσωπικά σας αναμένεται να είναι... κοσμογονικές, με συνέπεια να αλλάξουν πολλά στα σχέδια και τις επιλογές σας. Η αλήθεια είναι ότι βαδίζετε ολοταχώς προς μια «άνευ όρων συνθηκολόγηση» στον έρωτα, προσέξτε όμως μήπως το overdose σας τυφλώσει! Δεν αποκλείεται να σας ζητηθεί να ενδώσετε σε έναν γάμο, με ισχυρά «ανταλλάγματα», εδώ όμως είναι που χρειάζεται η σύνεση, αφού ότι κι αν έχετε μπορεί ανά πάσα στιγμή να χαθεί, ενώ ο εαυτός σας θα είναι για πάντα μαζί σας. Ναι στον έρωτα λοιπόν αλλά όχι στο ξεπούλημα των αξιών σας.

Οικονομικά

Πολλοί θα ωφεληθείτε από απρόβλεπτα ή έκτακτα έσοδα, που μπορεί να προέρχονται κι από μια αποζημίωση ή κληρονομιά. Στον καθαρά επαγγελματικό τομέα καλείστε να κάνετε μια μεγαλειώδη στροφή, αφού εκεί κρύβεται η επιτυχία. Αντίθετα αν προσπαθήσετε με νύχια και με δόντια να προασπιστείτε μια υπόθεση που πρακτικά είναι «τελειωμένη» θα χάσετε και χρόνο και χρήμα.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved