Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/1
versace_728x90_new

Επί προσωπικού

Δείτε μπροστά, σκεφτείτε αισιόδοξα, χωρίς πισωγυρίσματα ή παλινδρομήσεις και θα βγείτε κερδισμένοι. Στον απόηχο της καταλυτικής, κοσμογονικής ή παθιασμένης επιρροής που έχει η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα, άλλοι μπορεί να μετράτε απώλειες και να λέτε «ας στο καλό, παλιό ζωή» και άλλοι κατακτήσεις, με τις εσωτερικές ζητωκραυγές τύπου «yeah!» να ακούγονται σε ολόκληρη την πολυκατοικία της ψυχής σας. Και βέβαια, ο... αγώνας συνεχίζεται μέχρι τελικής πτώσεως! Είτε στο νεανικό σας παρελθόν, είτε σε μια μυστική κλίνη μπορεί να συναντήσετε έναν μεγάλο έρωτα, που μετά από αυτόν... το χάος. Επαγγελματικά και οικονομικά πάλι, εάν έχετε ιδέες ρίξτε τις στο τραπέζι των συζητήσεων, αφού ενδέχεται να αποδειχθούν χρυσοφόρες. Με τον Πλούτωνα παρόντα, όλα περιστρέφονται γύρω από τα λεφτά των άλλων, θέματα αποζημιώσεων, κληρονομιών αλλά και εγγυήσεων που μπορεί να σας λύσουν τα χέρια. Καλού κακού ψάξτε και σε καμιά τρύπα μήπως εκτός από ζωύφια και τρωκτικά βρείτε τις χρυσές λίρες των Γερμανών από την κατοχή...

Αποικιακά νέα

Δεν έχει σταματημό η ανάπτυξη στην Ελλάδα, το χρήμα ρέει, δουλειές υπάρχουν και με τις ευχές ενός ευέλικτου (στο παραμύθι) Δία στους Διδύμους και ενός σκληρού φοροεισπράκτορα Κρόνου στο Σκορπιό όλα κυλούν καλά. Τόσο καλά που κάτι τραγούδια του τύπου «Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου» απορεί κανείς αν έχουν πράγματι τραγουδηθεί στην Ελλάδα. Ας μην ανησυχούμε όμως... Επιδοτήσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ συνολικού ύψους 456 εκατ. ευρώ έρχονται να τονώσουν την Ελληνική οικονομία και να λιγδώσει το αντεράκι των υπαλλήλων της Τρόικας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διότι σε τούτο τον τόπο τα πάντα γίνονται για τον μέσο... Γερμανό πολίτη!

Εν τω μεταξύ, αν απολυθήκατε, κλείσατε το μαγαζί σας με την κρίση, αντιμετωπίσατε ένα σοβαρό πρόβλημα και δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε φόρους που αυτοί τους βάζουν και εσείς κλαίτε, το κράτος δεν μπορεί να κάνει τίποτα πέρα από το να σας ωθήσει στην πλήρη κοινωνική και επαγγελματική απομόνωση. Για το καλό σας φυσικά, αφού 2-3 χρονάκια στην «στενή» της φτώχιας ή την εξορία του μετανάστη θα σας συνετίσουν και θα σας αποδώσουν αναμορφωμένους και «λευκούς» στην κοινωνία. Φτώχια, λατέρνα και φιλότιμο... Και δεν πιστεύω να είστε αντιρρησίες και αιρετικοί που δεν λέτε «ναι» σε όλα όσα κάνουν οι εθνοσωτήρες για το καλό μας και το καλό της χώρας. Τώρα, ποιάς χώρας, αυτό είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μην κοροϊδέψεις καμιά συμφορά γιατί η τύχη είναι κοινή και το μέλλον άγνωστο» Ισοκράτης

Το τραγούδι της ημέρας: (πράγματι είναι ελληνικό) Μάνος Παπαδάκης – Θα τα κάψω τα λεφτά μου

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved