Lunar Dance: Απομακρύνοντας τα αγκάθια από την ζωή μας

Εκμεταλλευτείτε την ενεργεια της ημέρας με δύο διαφορετικούς τρόπους

Lunar Dance: Απομακρύνοντας τα αγκάθια από την ζωή μας
versace_728x90_new

Ήλιος στον Αιγόκερω / Σελήνη στον Κριό

Συμβουλές για την σημερινή ημέρα!

1) Τραβήξτε μερικά «αγκάθια» από την ζωή σας

2) Φτιάξτε την δική σας τονωτική lotion προσώπου

agkathia

Τραβήξτε μερικά «αγκάθια» από την ζωή σας

Σαν αγκάθι στο σώμα μου... Αλήθεια την χρησιμοποιείτε αυτή την έκφραση; Αναφέρεται σε κάποιον ή κάτι που μας ενοχλεί πραγματικά, μας προκαλεί πόνο και βρίσκεται στο δρόμο ανάμεσα σε εμάς και τους στόχους μας, ανατρέποντας τις προσπάθειές μας. Κάτι ή κάποιο πρόσωπο στην ζωή μας που ασκεί μεγάλη δύναμη και μας επηρεάζει.

Υπάρχει ένας στίχος από το τραγούδι των Metallika, Bleeding Me :

This thorn in my side

This thorn in my side is from the tree

This thorn in my side is from the tree I've planted

It tears me and I bleed, yeah... and I bleed, yeah

"Αυτό το αγκάθι στα πλευρά μου, είναι από το δέντρο που έχω φυτέψει."

Μερικές φορές μας δημιουργείται ένας μικρός ερεθισμός από ένα αγκάθι και με την επιλογή του να το τρίψουμε, επιδεινώνουμε την κατάσταση σε μια κόκκινη φλεγμονή ή σε ένα μεγάλο σκληρό σπυρί. Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτό, είναι να σκάψουμε οδυνηρά βαθιά στο δέρμα και να τραβήξουμε το αγκάθι. Μετά από μερικές βασανιστικές ώρες ή μια ημέρα η επούλωση ξεκινά.

Πηγαίνοντας πίσω στους στίχους του τραγουδιού, σκεφτείτε τους ανθρώπους στην ζωή σας, που σας τυραννούν; Γιατί τους «φυτέψατε» και τους αφήσατε να καλλιεργηθούν έτσι; Και στην τελική, γιατί τους αφήσατε να γίνουν μια «φλεγμονή» στην ζωή σας;

Όσοι δεν καταλάβατε που αντιστοιχεί αυτό στον αστρολογικό συνδυασμό της ημέρας, να σας θυμίσω ότι το σκάψιμο στην γη είναι μια διαδικασία του Αιγόκερω, για να μπουν οι δομές και οι βάσεις, ενώ η φλεγμονή και ο ερεθισμός αντιστοιχούν στο ζώδιο του Κριού. Ας απαλλαχτούμε σήμερα λοιπόν, από τους αρνητικούς ανθρώπους-αγκάθια στην ζωή μας.

Σπιτικές λοσιόν- toner προσώπου

toner

Κάτω από την επιρροή του Αιγόκερω ανήκει το δέρμα μας και η επιδερμίδα μας, ενώ η Σελήνη στον Κριό είναι ενδεικτική για τόνωση. Τα toners παραδοσιακά, είναι αναγκαία να χρησιμοποιηθούν, για την απομάκρυνση του ελαιώδους υπολείμματος από τα προϊόντα καθαρισμού του προσώπου. Περιέχουν αλκοόλη για να διευκολυνθεί η απομάκρυνση του ελαιώδους υπολείμματος, αλλά εξαιτίας αυτού του στοιχείου προκαλούν ξηρότητα γι' αυτό σήμερα, σας προτείνω σπιτικές λοσιόν- toner που είναι αποτελεσματικές για την τόνωση και την βελτίωση της επιδερμίδας και δεν περιέχουν αλκοόλ.

1.Χειμωνιάτικη λοσιόν προσώπου για λιπαρά δέρματα:

Υλικά:

1 λεμόνι

2 φλυτζάνια νερό απεσταγμένο ή φιλτραρισμένο

Χυμός aloe vera (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά το λεμόνι και αφαιρούμε τη φλούδα. Τη βάζουμε σʼένα πυρίμαχο μπολ. Βράζουμε το νερό και το ρίχνουμε από πάνω. Περιμένουμε λίγα λεπτά και σουρώνουμε. Στύβουμε το λεμόνι, σουρώνουμε και κρατάμε το χυμό. Τον προσθέτουμε στο παραπάνω υγρό και τοποθετούμε σε γυάλινο δοχείο. Προσθέτουμε μία κουταλιά του γλυκού χυμό αλόης. (Θα τον βρείτε σε καταστήματα που πουλάνε βιολογικά τρόφιμα. Προσέξτε να μην περιέχει προσμίξεις με άλλα υλικά). Ανακινείτε λίγο, κλείνετε και φυλάσσετε στο ψυγείο. Αντέχει για περίπου δύο εβδομάδες. Χρησιμοποιείται ως απλή τονωτική λοσιόν. Είναι, δε, ιδανική για το λιπαρό δέρμα χάρη στις αντιμικροβιακές και στυπτικές ιδιότητες του λεμονιού το οποίο, επίσης, λευκαίνει την επιδερμίδα. Ιδανικό και για τις ουλές της ακμής.

toner_me_tsai

2.Τονωτική λοσιόν με τσάι

Απλή αλλά αποτελεσματική τονωτική λοσιόν, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Ετοιμάστε πράσινο τσάι ή χαμομήλι και αναμείξτε 2 κουταλιές του γλυκού με 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού νερό.

Απλώστε την λοσιόν με βαμβάκι σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved