Γενέθλια στις 16/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 16/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Με τον Άρη στη μηχανή σας όλα γίνονται! Φροντίστε μόνον να συμπεριλαμβάνεστε στους τολμώντες και νικώντες και όχι μόνον στους... παθόντες!

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Φαίνεται πως πλησιάζετε -αν δεν έχετε ήδη φτάσει- σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή, όπου κάθε απόφαση ή εξέλιξη «ζυγίζει» πολλαπλά. Όσον αφορά τις δικές σας πρωτοβουλίες, προσπαθήστε να ανακαλύψετε όσα σας συνδέουν βαθιά με το σύντροφο σας, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι η σχέση σας είναι ένα κομμάτι της ζωής σας και είναι κρίμα να την ταπεινώνετε, με αφορμή κι αιτία μια ανεπάρκεια της. Αν πάλι η πραγματικότητα βρει τρόπο να επιβληθεί στα θέλω σας μέσα από τετελεσμένα γεγονότα, ρίξτε μαύρη πέτρα πίσω σας και βάλτε τις βάσεις για μια νέα πορεία απαλλαγμένη από εξαρτήσεις.

Αδέσμευτοι: «Το έξυπνο πουλί, από τη μύτη πιάνεται!» Ακόμη κι αν επιθυμείτε σφόδρα την διατήρηση σας στο κλαμπ των αδέσμευτων, η ζωή θα σας διαψεύσει πάραυτα. Αν πάλι ψάχνατε καιρό για το κατάλληλο ταίρι αλλά δεν είχατε συναντήσει κάτι το συναρπαστικό, ήρθε η ώρα να μπείτε για τα καλά στη διαδικασία μιας «αιώνιας σχέσης». Προσοχή όμως, αφού μέχρι να προσαρμοστείτε στη νέα κατάσταση θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στη ζωή σας. Νοοτροπίες του παρελθόντος δεν έχουν θέση σε ένα νέο ξεκίνημα, αφού μπορεί να το μετατρέψουν σε ένα κυκεώνα παλινδρομήσεων και να το καταστήσουν τελικά άκυρο.

Οικονομικά

«Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς!» Πέραν τούτου... ουδέν, αφού είναι και το κλειδί μιας επιτυχημένης πορείας. Ατυχίες, αποτυχίες και προβλήματα δεν είναι παρά βούτυρο στο ψωμί ενός νέου ξεκινήματος, που πάντα επιθυμούσατε και ποτέ δεν κάνατε.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved