Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/1

Επί προσωπικού

Η ημέρα θέτει θέματα σχέσεων. Μπορεί συναισθηματικά ή πρακτικά μια σχέση να έχει πάψει για εσάς να υφίσταται όμως τίποτα δεν τελειώνει αν δεν σφραγιστεί πρώτα με μια δήλωση ή συζήτηση. Έτσι σήμερα ξεκινώντας με το «hey, σε σένα μιλάω», μπορεί να πείτε «αντίο» και να αποχαιρετήσετε πρόσωπα και καταστάσεις που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στη ζωή τους. Το πρόβλημα φυσικά θα είναι μεγαλύτερο αν ακούσετε κάτι ανάλογο από το στόμα του συντρόφου, του φίλου ή του συνεταίρου σας αλλά εδώ είναι που πρέπει να αφήσετε τους εγωισμούς. Τι σημασία έχει αν σας πρόλαβαν, όταν η ουσία δεν αλλάζει;

Από την άλλη πλευρά, η ανάγκη να ανήκετε κάπου μπορεί σήμερα να σας στρέψει στην αναζήτηση ενός χώρου, μιας ομάδας, μιας σχέσης ή μιας δραστηριότητας που θα αισθάνεστε ζωντανοί και δυνατοί. Αν κάτι χρειάζεται να προσέξετε είναι πρόσωπα που προκειμένου να κυριαρχήσουν, να αναρριχηθούν στην ιεραρχία ή να συντηρήσουν τις διαφορές κύρους, δεν θα διστάζουν να σας προσβάλουν ή να σας καταπιέσουν, πέραν των θεμιτών ορίων. Ας είστε λοιπόν σε εγρήγορση και φροντίστε να προασπίστε την ισότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη, ξεκινώντας από τον εαυτό σας!

Αποικιακά νέα

Κρυφά χαράτσια στο τιμολόγια της ΔΕΗ για όλους τους είτε καταναλώνουν με φειδώ είτε χωρίς να το υπολογίζουν. Οι 800 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο θα επιβαρυνθούν με αύξηση 24% διότι κατά το κράτος για να καίει κάποιος μόνο τόσο, δεν κάνει οικονομία αντίθετα αποτελεί απόδειξη ότι έχει δεύτερη κατοικία ή εξοχικό. Εργένηδες, γεροντάκια, άνθρωποι που μαγειρεύουν για δύο μέρες, κάνουν μπάνιο μια φορά την εβδομάδα, δεν ανοίγουν κλιματιστικά γιατί δεν θα έχουν να τα πληρώσουν και ξεπαγώνουν, έγιναν προνομιούχοι για το κράτος που μέχρι πρότινος συνιστούσε την οικονομία και όσο το δυνατόν χαμηλή κατανάλωση. Τιμωρεί λοιπόν όσους δεν καταναλώνουν πολύ γιατί πολύ απλά η Τρόικα και ο Ράινχεμπαχ ζητούν και η τρικομματική δίνει αδιαφορώντας για τους πολίτες της. Ποιος θα γλιτώσει τους φτωχούς Έλληνες από το νέο ζυγό, οι «κλέφτες και οι αρματολοί», ο Ρομπέν των Δασών, το ξανθό γένος, ο παπουτσωμένος γάτος ή οι ήρωες της διπλανής πόρτας; Κάποιος από όλους μπορεί αρκεί να αποφασίσουμε αντί να περιμένουμε να έρθουν... να γίνουμε αυτοί.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κάθε έξοδος είναι είσοδος κάπου αλλού» Tom Stoppard

Το τραγούδι της ημέρας: Αντίστροφη Μέτρηση – Ν. Καρβέλας, Α. Βίσση

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved